צ'ורוגה
5 כוסות קמח מנופה
1.5 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
1 כף תמצית רום
1 קליפת לימון
6 ביצים
3 כפות קוניאק
חצי כוס שמן
אופן ההכנה:
ללוש עד לקבלת בצק חלק, לחלק לשניים ולתת לנוח כשעה.
כל חלק לפתוח מלבנית להכי דק שאפשר.
לחתוך רצועות ברוחב של 10 ס"מ, וכל רצועה לחלק למלבנים של כ-5 ס"מ.
באמצע כל מלבן לעשות חתך של 1 ס"מ, להעביר דרכו קצה אחדד של הבצק כלולאה ולמשוך לצורה של פפיון.
לטגן בשמן עמוק וחם עד שמתקבל צבע זהוב.
להוציא, להניח על נייר סופג ולפזר אבקת סוכר מעל.
בתאבון!