מעטות הנשים שמצליחות לשלב קריירה מטאורית בהייטק ושליחות חברתית עמוקה. בת שבע משה היא אחת מהן. כבר בגיל צעיר עסקה בפעילות חברתית. בתקופת השירות הלאומי הייתה קומונרית בבני עקיבא ביהוד, בתפקידה זה נחשפה לעוצמת הקהילה ולחשיבות החינוך הבלתי פורמלי.
לאחר נישואיה לשי עברה לעכו וחיה בגרעין תורני שנועד לחזק את העיר (לזוג ארבעה ילדים). המגורים בשכונה מוחלשת בעכו חשפו אותה מקרוב למציאות המורכבת של תושביה, והעצימו את מחויבותה לצמצום פערים חברתיים. בעכו גילתה את עמותת יוניסטרים – ארגון הפועל לקידום יזמות והייטק בפריפריה – והצטרפה כמנהלת מרכז היזמות המקומי. יכולותיה הבולטות הביאו לקידומה המהיר, וכשהייתה בת 29 מונתה למנכ"לית העמותה. בתפקידה הובילה מהלכים אסטרטגיים להרחבת הפעילות, הקימה מרכזי יזמות טכנולוגיים בכמאה יישובים בארץ ורקמה שיתופי פעולה עם גורמים עסקיים וציבוריים בארץ ובעולם.בתום כהונתה ביוניסטרים עברה משה לעולם הבנקאות והחלה לעבוד כיועצת אסטרטגית ליו"ר בנק הפועלים. בהמשך מונתה למנהלת "פועלים הייטק" – זרוע הבנקאות להייטק של הבנק – והייתה אמונה על פיתוח עסקי, שיתופי פעולה עם סטארטאפים, קרנות והשקעות בקרנות הון־סיכון. בד בבד כיהנה כחברת ועד מנהל בעמותת "פועלים בקהילה" ובדירקטוריון פועלים נכסים.
כיום, לצד תפקידה בוויקס, משה היא יו"ר עמותת "יוזמות עתיד", המלווה יותר מאלף נשים בשנה בתהליך הקמת עסקים וניהולם. היא גם חברת דירקטוריון בחברת אלוני חץ וחברה בוועד המנהל של הקרן הפילנתרופית יק"א, וחברת ועד מנהל בעמותת "אופנים", המקדמת חינוך מדעי וטכנולוגי לילדים בפריפריה, במכללת ספיר ובתנועת אור – הפועלת לפיתוח הנגב והגליל ולהפיכתם למנועי צמיחה לאומיים. נוסף על אלה, היא חברה במועצה הציבורית של ארגון "מומנטום" ומשמשת יועצת לקרן ההון סיכון A12 המתמקדת בהשקעות בסטארטאפים של יזמים חרדים.בת שבע רואה את עצמה מחויבת להשפיע ולקדם שינוי. לתפיסתה, יזמות חברתית ועסקית אינה קריירה בלבד, אלא דרך חיים. בעיניה השפעה אמיתית אינה נמדדת בהישגים אישיים, אלא בכמות האנשים שזוכים להזדמנות הוגנת בזכות העשייה.