אם אתם מגיעים בימי שלישי לכיכר החטופים בתל־אביב, יש סיכוי טוב שתרגישו בבית. כבר ביציאה מתחנת הרכבת הקלה תמצאו את חובשי הכיפות וכיסויי הראש. הגם שהכניסה לכיכר פתוחה לכולם גם במוצאי שבתות, אז מתקיימת העצרת המרכזית להשבת החטופים, הציבור הדתי פחות מוצא את עצמו שם.
שבועות אחרי שנחטף אחיינה, עומר נאוטרה, ב־7 באוקטובר הרגישה גניה ארליך־צוהר צורך ליצור עצרת שתביא לכיכר את חבריה למגזר. היא יזמה ערב "שרים יחד לשובם", והוא היה לערב קבוע בכל שלישי בכיכר החטופים. אחרי 422 יום של חוסר ודאות נודע למשפחה כי עומר, שפיקד על טנק, נרצח כבר בשמחת תורה, וגופתו מוחזקת בעזה. למרות זאת, כבר למחרת קבלת הידיעה שבה ארליך־צוהר להנחות את העצרת בכיכר.
הערב נפתח במעגלי שיח שבהם מדברים בני משפחות החטופים עם הציבור, ונערך דיון מכבד שבו נשמעות דעות שונות ברוב קשב. לאחר הדיון מתקיימת העצרת. זמרים מוכרים הגיעו לתמוך במשפחות, לשיר ולהצטרף לתפילות להשבת החטופים, ובהם עידן רייכל, קרן פלס, אביב אלוש ורבים אחרים, אליהם הצטרפו גם אישי ציבור בנאומים שקראו להגברת האחדות. "בכל פעם שהייתי מספרת שהאחיין שלי חטוף, אמרו לי שזה עניין פוליטי, וזה כאב לי מאוד", סיפרה ארליך־צוהר בריאיון למקור ראשון. "לא יכולתי להכיל את הביקורת על המאבק להשבת החטופים. היו שם אזרחים שנחטפו מבתיהם, מכל מגוון החברה הישראלית. עומר עלה לארץ, יצא להגן על המדינה שאהב. החלטתי שאני מתחילה לחשוב כמו עומר, שתמיד היה מאחד את כל הקצוות וגורם לדברים לקרות. רציתי לעשות מעשה שדרכו אוכל להגיד לו: זה בהשראתך, כי אתה אוהב אדם, ואוהב אחדות". גניה מתכננת עם שותפיה להמשיך לקיים את העצרת עד לחזרת אחרון החטופים.