קולינריה גבוהה וקניונים לא הולכים בדרך כלל ביחד, לכן שמחנו לשמוע שמתחם ה־DNA בעזריאלי מתח את פניו, הפך לכשר ומציע חוויית בילוי שונה מאוד מה"פוד קורט" הסטנדרטי, על רשתות המזון המהיר והשולחנות הדביקים שנהוגים בו. המתחם שוכן למרגלות הקניון בקומת הכניסה וגולת הכותרת של המקום היא בר ישיבה עם לא פחות מ־120 מקומות (הארוך ביותר במזרח התיכון) ומסביבו שורה של משאיות אוכל בניצוחו של שף יוסי שטרית ששם דגש על אוכל מוקפד ואלכוהול איכותי.
כל אחת מהמשאיות נושאת אופי שונה וחוגגת מטבח אחר מרחבי העולם: למשל JAI התאילנדית עם תפריט שלא מוותר על אף רכיב מפתיחת השולחן התאילנדית המסורתית ומציגה שילוב של מנות גריל (יאנג), מרק (טום), טיגון (טוד), קארי (גאנג), סלט (יאם) ומוקפץ (פאד); או צ׳יקאנו עם מנות טאקו מטורטיות בעבודת יד, משקאות וקינוח שייקחו אתכם בטיסה ישירה לסמטאות עם אוכל הרחוב הטוב ביותר במקסיקו. תמצאו שם גם את "הפרופסור" – הקציצה המחתרתית שכבשה את תל־אביב שכולה ספוגה בטעמי עישון עמוקים, או הבר של DNA שמציע מבחר כריכים טריים וקפה משובח שמתאים לכל שלב ביום – מארוחת בוקר מהירה ועד לארוחת צהריים או ערב קלילה וטעימה. בימי חמישי מופיע במתחם דיג'יי עם הופעות חיות, פופאפים ועוד.
DNA – מרכז עזריאלי, דרך מנחם בגין 132, תל–אביב | כשרות: צהר