את האקזיט הגדול ביותר שלו עשה יצחק מירילשוילי, כיום בן 37, כשהיה צעיר בשמונה שנים, ומכר את המניות שהחזיק ברשת החברתית הרוסית הפופולרית Vkontakte.ru.
הפורטל הזה קרם עור וגידים בתקופה שלמד באוניברסיטת טאפטס במסצ'וסטס שבארה"ב, בערך באותן שנים שבהן החלה פייסבוק לצמוח בקמפוסים לא הרחק משם. את הרעיון לקח איתו לרוסיה, שם הקים עם חברו פאבל דורוב את רשת הענק, שהפכה להצלחה מסחררת. הרשת הזו כונתה באופן לא מפתיע "פייסבוק הרוסית" ובה רשומים כבר מאות מיליוני דוברי רוסית מכל רחבי העולם.
במסגרת עסקה זו, מירילשוילי מכר בתחילה חלק ממניות Vkontakte.ru ליורי מילנר, מייסד תאגיד האינטרנט DST ואחד ממשקיעי פייסבוק וזינגה, ומאוחר יותר הוא מכר את יתרת האחזקות שלו בסכום המוערך בלמעלה ממיליארד דולר.
בשנת 2017 הוא עשה אקזיט נוסף, כשחברת משחקי הרשת פלאריום שבה היה מושקע נמכרה לחברת אריסטוקרט האוסטרלית. מירילשוילי החזיק אף ב־35% מהמניות של חברת פלאריום, חברת אפליקציות ומשחקים מקוונים שנוסדה בשנת 2009, וגרף מהמכירה סכום המוערך במאות מיליוני דולרים.
ההחזקה המעניינת ביותר של יצחק מירילשוילי היא הבעלות על ערוץ 14. בשנת 2014 היה מירילשוילי המתמודד היחיד במכרז שפרסמה מועצת הכבלים והלוויין
משפחת מירילשוילי היא יוצאת גאורגיה ועברה בשנת 1977 לסנקט־פטרבורג שברוסיה. מיכאל מירילשוילי, אב המשפחה ורופא ילדים במקצועו, רכש בתקופת ההפרטות הגדולות של שנות ה־80 וה־90 בבריה"מ בתי מלון, בתי קזינו ומרכזי תרבות גדולים. המשפחה צברה הון רב. באמצע שנות ה־90 העתיקה המשפחה את מגוריה לישראל. יצחק היה אז בן 11, בעוד אביו ממשיך על הקו ישראל–רוסיה, כדי לנהל את עסקיו.
בין שלל תחומי ההשקעה שבהם מעורב יצחק מירילשוילי אפשר למנות את קרן ההון סיכון האמריקנית שהקים בניו־יורק "ויזרע". הקרן מבוססת על זיהוי הזדמנויות השקעה בשוק ועל כספו האישי של מירילשוילי, ולפי ההערכה כבר השקיעה עשרות מיליוני דולרים בחברות היי־טק ישראליות ואמריקניות. בין השאר, השקיעה הקרן בפלטפורמת המסחר בשוק ההון "רובין הוד", שקצרה לא מעט כותרות בשנה האחרונה. רובין הוד הונפקה בבורסת הנאסד"ק האמריקנית ביולי 2021, ולה עשרות מיליוני משתמשים. שווי השוק שלה כיום עומד על כ־18.5 מיליארד דולר.
חברה נוספת בבעלותו היא "קוף דלת נדל"ן מניב" בע"מ, חברת אחזקות המנהלת את תיק ההשקעות של קבוצתו ומרכזה בהרצליה. חברה זו משקיעה בנדל"ן ובתשתיות בעיקר בארה"ב, בישראל, ברוסיה ובאירופה.
בין השקעות הקבוצה בישראל אפשר למנות את רכישת הפורטפוליו הפוטו־וולטאי המניב של שיכון ובינוי בשנת 2014 והחזקה בתחנת הכוח IPM בבאר טוביה – תחנה הפועלת באמצעות גז טבעי והוקמה בטכנולוגיית מחזור משולב ביעילות גבוהה במיוחד. התחנה מספקת 3.5% מצריכת החשמל של המשק, שהם כ־450 מגה־ואט. חברת ההשקעות מחזיקה גם בשליטה בחברת ייזום הנדל"ן הציבורית "רוטשטיין נדל"ן".
אולי ההחזקה המעניינת ביותר של יצחק מירילשוילי, שבגינה הוא גם עולה לא מעט לכותרות, היא הבעלות על ערוץ 14. למעשה זהו הערוץ שהתחיל כערוץ מורשת בשנת 2014, אז היה מירילשוילי המתמודד היחיד במכרז שפרסמה מועצת הכבלים והלוויין.
הערוץ יועד במקור לשידור תוכני מסורת לציבור הרחב. בפועל, ערוץ המורשת הפך לערוץ 20, התוכן התרחב ונעשה מגוון יותר, והושם דגש על שידורי חדשות ואקטואליה תוך הקפדה על קו שמרני־ימני.
הערוץ בבעלותו של מירילשוילי מעוניין ללכת צעד קדימה ולשמש למעשה אלטרנטיבה לערוצי החדשות האחרים. ערוץ 20, ששינה את שמו לאחרונה ל"עכשיו 14", מנסה להשתלב תחת אפיק זה בשורה אחת עם ערוצי החדשות "הגדולים", בסמיכות לתחנות 11, 12, ו־13.
ההשראה של קברניטי הערוץ לניסיון הזה מגיעה מהמהפך הגדול שיצרה רשת החדשות האמריקנית פוקס, כשהציבה אלטרנטיבה שמרנית לשטף ערוצי התקשורת הליברליים־שמאלניים בארה"ב, והפכה לערוץ הפופולרי ביותר באמריקה. הטענה היא כי ערוצי החדשות בארץ מוטים באופן מובהק לצד שמאל אך מציגים את עצמם כנטולי פניות, בעוד ערוץ 14 אינו מסתיר את השקפתו, שמבטאת את רחשי ליבו של רוב העם.
על פי הערכות, מירילשוילי השקיע במשך השנים מאות מיליוני שקלים בערוץ, שעבר לא מעט גלגולים ועדיין רחוק מלהיות רווחי. נראה שמבחינתו לא מדובר ב"כסף גדול" אך זו השקעה שמטרתה להשפיע על השיח ולהוביל תקשורת משודרת מימין.