מרכיבים
2 תפוחי אדמה גדולים
160 גרם שקדים פרוסים לא קלויים
½ פיתה / 2 פרוסות לחם רגיל
¼ כוס חומץ בן־יין לבן
5 שיני שום
½1 כפיות מלח
2/3 כוס שמן + עוד, עד שאוהבים את המרקם
להגשה:
שמן זית
שבבי שקדים, קלויים קלות על מחבת ללא שמן
2 תפוחי אדמה גדולים
160 גרם שקדים פרוסים לא קלויים
½ פיתה / 2 פרוסות לחם רגיל
¼ כוס חומץ בן־יין לבן
5 שיני שום
½1 כפיות מלח
2/3 כוס שמן + עוד, עד שאוהבים את המרקם
להגשה:
שמן זית
שבבי שקדים, קלויים קלות על מחבת ללא שמן
*המבצע למצטרפים חדשים בהתאם לתקנון המבצע
שעתם היפה של פירות ההדר והעשבים הירוקים היא הזדמנות נהדרת לערבב אותם יחד לסלט מרענן או לקינוח מפתיע
המתכונים של נדב טל משלבים בין נוף ילדותו במוסררה הירושלמית להיפסטריות התל–אביבית
אם תטחנו עדשים כתומות תקבלו קמח יפהפה בטעם אגוזי שהוא בסיס להרבה מאכלים טעימים ובריאים
כל הזכויות שמורות ל"מקור ראשון" 2021 ©