פודינג קרמל
מרכיבים
½1 כוסות (300 גרם) סוכר
3 כוסות (720 מ״ל) חלב
2 ביצים L
3 חלמונים L
1/3 כפית מלח
1 כפית וניל
אופן ההכנה
3. מוסיפים חלב ושמנת בהדרגה ובוחשים כל הזמן. כדאי להוסיף במנות קטנות כי עולים הרבה אדים בשלב הזה. מתקבלת תערובת דלילה מאוד.
4. מערבבים בקערה נפרדת חלמונים, וניל ומלח.
5. מוסיפים באיטיות את תערובת הקרמל והחלב לתערובת החלמונים, תוך בחישה מתמדת. מחלקים לכלים קטנים שמתאימים לתנור (בגודל של סופלה).
6. מכניסים לתנור ואופים במשך 25־30 דקות, עד שהפודינג אפוי בהיקף ורך במרכז. מצננים.
שומרים בקירור בקופסה אטומה עד ההגשה.