מרכיבים
2 כפות שמן
1 קילו פרגיות
מלח ופלפל
2 כפות שמן נוספות
1 חציל חתוך לקוביות
1 זוקיני חתוך לקוביות (או חציל נוסף)
¼ כוס מים
צרור בצל ירוק נקי וחתוך גס
לרוטב
¾ כוס מים רותחים
½ כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1 כפית ג׳ינג׳ר
1 כפית שום
2 כפות סויה
¼ כפית קינמון
¼ כפית כורכום
אופן ההכנה
1. מחממים שמן במחבת גדולה / סיר סוטאז׳.
2. מטגנים את הפרגיות 10 דקות מכל צד עד שהן שחומות, ומעבירים לצלחת.
3. מוסיפים למחבת שתי כפות שמן ומוסיפים את החצילים והקישואים. מטגנים עד שהם רכים ומוסיפים רבע כוס מים כדי שלא יישרפו.
4. מפזרים בצל ירוק ומחזירים את הפרגיות.
5. בכוס גדולה בוחשים את כל התבלינים במים הרותחים ומוזגים על הפרגיות.
6. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 60 דקות על אש קטנה, הופכים את הפרגיות פעמיים במהלך הבישול.
מגישים חם, עם הרבה בצל ירוק קצוץ.