מרכיבים
250 גרם ממרח חומוס
100 גרם גרגירי חומוס מבושלים/משומרים/קפואים
100 גרם פטריות שמפיניון
¼ בצל סגול פרוס לפרוסות
חופן צנוברים
מעט פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
- שמים את גרגירי החומוס במחבת עם מעט שמן, מוסיפים רבע כפית כורכום, רבע כפית פפריקה, מעט מלח ופלפל ומטגנים כ־10 דקות. מצננים.
- קולים את הצנוברים על מחבת ללא שמן עד שהם מזהיבים.
- פורסים את הפטריות לפרוסות ומטגנים אותן במעט שמן זית, מוסיפים מלח ופלפל ומצננים.
- הרכבה: מורחים חומוס על הפלטה בנדיבות ומפזרים את כל המרכיבים.
מגישים מיד עם פיתות או בייגלה ירושלמי.