מרכיבים:
½1 כוסות אורז בסמטי/פרסי
½1 כפיות מלח
צרור כוסברה קצוץ
1 קילו גזר קלוף פרוס לפרוסות
1 קילו עוף
לרוטב:
3 כוסות מים רותחים
1 כף קארי
¼ כפית קינמון
¼ כפית פלפל
¼ כפית פפריקה
¼ כפית כורכום
3 כפות שמן
2 כפות סילאן
אופן ההכנה:
- בסיר סוטאז' שמתאים לתנור שמים אורז, מלח וכוסברה ומערבבים.
- מניחים את פרוסות הגזר ועליהן את העוף.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוזגים על הכול.
- מכסים בעיגול של נייר אפייה ובמכסה ואופים בתנור שעתיים, ב־200 מעלות על מצב טורבו.