תנועת גולשים איכותית בסכות שימוש נרחב במדיות החברתיות ברשת:
מקדם האתרים חייב להכיר את המתחרים העיקריים של האתר שאותו הוא אמור לקדם- בבחינת “דע את האויב” ולהיות מסוגל לקדם אותו דווקא על בסיס ייחוד וטיפול מרבי במילות המפתח, בקישורים איכותיים ובשלל תכנים מרכזיים שעשויים לסייע בקידום האתר.
כאשר מקדם האתרים ניגש למלאכת הקידום- ברור, כי עליו ראשית, לבחון את איכות האתר ולשפר אותה. קידום אתרים אורגני- מתבצע על פי מערכת ניתוחים מסועפת ומורכבת של מעבדי המחשב המרכזי באמצעות מנועי החיפוש. ברור, כי חלק מהפרמטרים “להקפיץ” דווקא אתר כזה או אחר תלוי באיכות האתר.
מאידך מקדם האתרים חייב להבחין גם בקישורים איכותיים וענייניים שיש בין האתר המקודם לאתרים יסודיים בעלי עניין ורמת פופולריות. כמו כן, חשיבות ניכרת יש גם לקשר ההדוק שבין אתר מקודם לשלל רשתות חברתיות עם כל היכולת האדירה שלהן לפרסם ולשדרג עסק או כל מידע נדרש. במהלך עבודת קידום האתרים חייב נותן השירות בתחום זה לבצע מספר שיטות עבודה מתקדמות בתוך הרשתות החברתיות, כאמור, כחלק מהרעיון השיווק של האתר והפצתו.
רשתות חברתיות שנחשבות כלי מובהק להעביר מסרים ולקבוע כיתדות רעיונות שיוכלו לשמש את הציבור הרחב כוללות- את הכתיבה בפייסבוק, פרסום סטטוסים וכתיבת תגובות ועדכוני רשת, החזקת בלוגים בנושא הרלוונטי או/ ו מתן פידבקים חיוביים או שליליים לכתיבתם של אחרים על הנושא- ובכל מקרה- אין ספק, כי ככל שמקדם האתרים מבצע ייצוב של האתר הרלוונטי ומדגיש את ביסוסו בקרב ציבור גולשים רבים ככל האפשר- הרי שקידום האתר יהווה עבורו משימה נוחה יותר. השימוש במדיות חברתיות על מנת להשיג את קידום האתר בסופו של דבר- למעשה מבצע פעולה עקיפה: הוא אמנם לא מפיק את התוצאה של העלאת מספר הגולשים- הלקוחות הפוטנציאלים שנעים אל תוך האתר המדובר, ומאידך דרך רשתות אלו ישנה היכרות ושיח לגבי התחום הרלוונטי בכלל והאתר הספציפי בפרט- עד כי ברור, כי חלק מהמשתתפים ברשתות אלו – ירשו לעצמם בסופו של דבר להיכנס אתר רק כדי לדעת במה היה מדובר באותם פוסטים, בלוגים ותגובות- וכל השיג מקדם האתרים את מבוקשו.
המאמר בחסות https://seo-google.co.il/