גם בירה וגם קארינטו, חטיף מתוק מטוגן בשמן עמוק, שניהם מיוצרים באמצעות פלפל הבנרו ופלפלים חריפים אחרים, הגיעו למדפים ב-Michi-no-Eki Hirata, חנות בצד הדרך בעיירה היראטה, מחוז פוקושימה, בינואר האחרון.
היראטה ידועה בייצור פלפל צ'ילי חריף וממתגת את עצמה בתור העיירה החריפה ביותר ביפן, והאזור המסחרי שלה, בצד הדרך, מוכר יותר מ-30 פריטים שנעשו באמצעות פלפלים חריפים במיוחד.
בירות פלפל הבנרו עפות מהמדפים, למרות היותן יקרות יותר מבירות אחרות, והכמות שהוזמנה בינואר נגמרה, והזמנה חדשה כבר הגיעה. בקבוק 330 מיליליטר של Habanero IPA, שפותח במשותף עם מבשלת בירה בהיראטסוקה, מחוז קנאגאווה, עולה 1,000 ין (23 שקלים). בנוסף להאבנרוס, הבירה כוללת גם פלפלים מסוג פלפל רפאים וקרולינה ריפרס, שכולם גודלו בהיראטה. הפלפלים מושרים במיכלי חליטה במהלך תהליך הייצור, מה שמעניק לבירה טעם ייחודי.
לדברי טטסויה קונו, בן 63, מנכ"ל Michi-no-Eki Hirata, תחילה חשבו שרק חובבי בירה יקנו את Habanero IPA בשל טעמה הייחודי. עם זאת, הוא נמכר בכמות גדולה מהצפוי והחנות הייתה צריכה להצטייד במלאי חדש.
פריט חדש נוסף, קארינטו הבנרו, שעולה 432 ין (10 שקלים) לשקית של 70 גרם, פותח במשותף עם Nukamo, חנות קונדיטוריה במוטומיה, מחוז פוקושימה. החטיף מגיע בשני טעמים שונים – מאוד חריף וחריפות מתונה – ומאופיין באיזון המושלם שלו בין המתיקות של הקארינטו וחריפות ההבנרו.
בעשור האחרון גדל מספר המוצרים מבוססי פלפל צ'ילי הנמכרים באזור המסחרי ליותר מ-30, כולל גלידה חריפה, קארי ותפוצ'יפס.