לעצמי בעוד שנה אחת בעתיד, "על מה אני חושב ואיך אני חי?".
בין החנויות הקטנות והאופנתיות בקורמה, ברובע טאיטו בטוקיו, ישנו חלל ייחודי שבו מבקרים יכולים לשלוח מכתב לאני-העתידי שלהם.
החנות נקראת "ג'יוצ'ו", שפירושה "מחברת פתוחה". איי טודה, שמנהלת חברת תיירות במחוז אוסקה ביפן, כתבה מכתב באמצע מאי עם הבעה רצינית על פניה. זה היה קצת לפני יום הולדתה ה-40. "חייתי את חיי במהירות מטורפת, אז רציתי להסתכל קצת אחורה," היא אמרה והביטה בפנקס המכתבים המלא בכתב ידה. "אני חושב שקריאת המכתב הזה תעודד אותי בהשראה להמשיך גם בשנות ה-40 לחיי".
החנות נפתחה באוגוסט 2019 על ידי המשורר שוחי קויאמה, כמרחב לעודד מבקרים להתמודד בכנות עם רגשותיהם. לאחר שסיים את לימודיו באוניברסיטה, קויאמה, כיום בן 32, הקים עסק – אך הוא לא הצליח. הוא היה מודאג מזה, אבל הוא התעודד מהדברים שכתב בעבר. זה נתן לו השראה לפתוח את ג'יוצ'ו. בדצמבר אשתקד הוא פתח חנות שנייה, שהיא יותר בית קפה, בשם פוטו – מעטפה ביפנית.
המכתבים אטומים בחותמת שעווה ונשמרים בפוטו לפני שנשלחים לכתובת המיועדת כעבור שנה. כ-10,000 מכתבים מאוחסנים שם כיום. מספר המכתבים שהופקדו בידי ג'יוצ'ו על ידי תיירים שאינם יפנים, גדל לאחרונה גם כן.
"אפילו הדאגות שלך כיום עשויות להיראות טריוויאליות מנקודת המבט שלך בעתיד", אמר קויאמה. "אני מקווה שאוכל לעודד אנשים ולו במעט באמצעות זה".