האמת המרה

לאכזבה יש טעם מר, וכך גם למוות, לאויב ולמזון מקולקל. אבל אם תשאלו את חוקרת הטעמים פרופ' מאשה ניב ואת בעלה השף אבנר ניב, היחס שלנו למרירות גורם לנו, סליחה על הביטוי, להחמצה גדולה. דרך הניסויים שלה במעבדה והניסיונות שלו במטבח הם מנפצים מיתוסים על מזונות ועל ניחוחות, ומקווים להעשיר את התפריט הישראלי במנות בריאות במיוחד

צילום: נעם ריבקין פנטון, פלאש 90

פרופ' מאשה ניב ובעלה השף אבנר. צילום: נעם ריבקין פנטון, פלאש 90

לצפיה או התחברות לכתבות מקור ראשון

המשך