אל תהיו חמוצים: בקרוב תוכלו ליצור שמן זית במטבח
שילמתם סכום נאה תמורת בקבוק שמן זית יוקרתי שמתהדר בחמיצות נמוכה, ואתם בטוחים שהסלט שלכם נוטף בריאות? ניר פדן, טייס ומגדל זיתים, רוצה לספר לכם שהעובדות עלולות להיות שונות לגמרי. השמן שעל המדף בסופר עשוי להחמיץ במהירות ולאבד את ערכו התזונתי. אבל בקרוב, הוא מבטיח, הכול עומד להשתנות: פטנט עולמי חדש ייצר לכם שמן זית מובחר וטרי על השיש במטבח. ממש כמו מכונת אספרסו, רק בניחוח ים־תיכוני
לצפיה או התחברות לכתבות מקור ראשון
