דודו פלמה, מחנך למנהיגות במכינה בצפון, פרסם בחשבון הפייסבוק שלו איורים פרי עטו, שמציגים את מנהיגי הימין בארץ באופן שעלול להתפרש כהסתה. בין השאר, הוא טוען כי בנימין נתניהו ונפתלי בנט שואבים השראה מהצורר הנאצי אדולף היטלר. באחד מהפוסטים שהעלה תחת הכותרת "הליכודיאדה משחררת" ביקש פלמה למתוח ביקורת על טור שכתבה גלית דיסטל-אטבריאן, שבו השתמש במושגים וסמלים מתקופת השואה – מוטיב חוזר באיוריו של פלמה, שמשמש גם כסופר, משורר וצייר.
עוד כותרות באתר מקור ראשון
–תרכיז של נורמליות: פרידה מ"אבי החוזרות בתשובה"
–שירות לציבור או כלי ריגול: תעלומת המונית הרוסית
–לעצור לפני נוב: החרדה המוגזמת לשלומה של מלכות
–פרשת נוה חשפה את החטא המשותף לימין ולשמאל
כשהוקמה מפלגת 'הימין החדש', פרסם פלמה קריקטורה שבה נטען כי מדובר במפלגה "נציונאל סוציאליסטית". קריקטורה אחרת התבססה על ציור של "הצעקה", כאשר האדם החרד לובש מדי אסיר במחנה ריכוז והכיתוב: "אמאל'ה, ימין חדש". בקריקטורות אחרות שאייר פלמה הוא יוצר דו שיח בין אדולף היטלר לבנימין נתניהו ומירי רגב. "עשיתם לי נוסטלגיה", אומר היטלר באחת הקריקטורות של פלמה למירי רגב ואביגדור ליברמן.


בקריקטורה אחרת ערך פלמה השוואה בין ראש הממשלה נתניהו למנהיג הפשיסטי האיטלקי בניטו מוסליני. הוא חיבר את קסדתו של מוסליני לראשו של נתניהו ואייר עליה מגן דוד. פלמה כתב על האיור זה: "בחירות 2019 גם ישראל רוצה דוצ'ה".
בקריקטורות אחרות אייר פלמה את נפתלי בנט וגם את שרה נתניהו כאנשי הקו קלוקס קלאן. באחת מהן מצויר בנט עם אנשי תג מחיר הלובשים בברדס של ה-KKK. הכיתוב הוא שבנט מציע לעמיתיו הגזעניים שהסימון בקלפי יהיה באותיות: "קקק". על האיור הזה כתב פלמה ש"בימין החדש מתכוננים לבחירות". קריקטורות נוספות לועגות לבנו של ראש הממשלה, יאיר נתניהו וגם לחברי הכנסת מהימין. דוד ביטן אויר ככלב וכך גם העיתונאי בני ציפר.



דודו פלמה הוא סופר משורר וצייר אבל הוא מוכר בעיקר בעולם המכינות. בעברו היה מנהל מכינת גליל עליון שבכפר הנשיא ומורה במדרשת אורנים. היום הוא מלמד בני מכינות במכינת גליל עליון במדרשה למנהיגות. לדבריו, הוא מבטא את דעותיו הפוליטיות בקריקטורות, אך אין להן דבר עם תלמידי המכינות. "החניכים לא מכירים אותי מהכיוון הזה. אני לא מאפשר לחניכים להיות חברים שלי בפייסבוק עד שהם בוגרים".
פלמה מלמד את החניכים ספרות, פילוסופיה, היסטוריה וגם חז"ל וגמרא. לדבריו המסרים שהוא מעביר בקריקטורות אינם קיצוניים, אלא מבטאים את המציאות עצמה. "אני רואה את הדברים במציאות בשלושה מצבי צבירה", אמר פלמה, "יש זהה, יש דומה, ויש שונה. כל עוד זה שונה לא צריך לדבר על זה כי אין בעיה. אבל ברגע שזה מתחיל להיות דומה אני חושב שכמו שסגן הרמטכ"ל אמר – חובה עלינו להשוות משום שכשזה יהיה שווה אי אפשר יהיה להשוות כי אולי זה כבר יהיה אסור. כשהדברים נעשים דומים צריך להשוות וזה מה שאני עושה – אני משווה.

"אני מנסה לעורר בכל האמצעים שאני מכיר אם זה בשפה או בגרפיקה או בציורים וקריקטורות או במכלול של תחומים. אני יורה בכל הכלים. אני רק לא יורה באש חיה, אלא בכל הכלים שנקראים אומנות. אני חושב שזה מה שמבדיל אותי בין ההסתה של הימין להסתה של השמאל. בינתיים, לא ראיתי שמישהו ירה בביבי בגלל קריקטורה שלי. לעומת זאת, ראינו את ההפך. אני נכחתי בהפגנה של אמילי גרינצווייג ז"ל. אברושמי (רוצחו של גרינצוויג, י"פ) זרק רימון על השמאלני האנונימי זה השמאלני שביבי מדבר עליו. ההכללה של הימין מלווה בדה לגיטימציה".
לשאלה האם במעשיו אין יצירת דה-לגיטימציה, השיב: "אני לא הולך יותר מדי רחוק מהמציאות. אולי אתה לא רואה את הדברים כמוני אבל בתחושה של מי שנולד ב-1950 באמצע המאה הקודמת, ואני סוגר עוד מעט 69 שנים, התחושה שלי, ואני חושב שיש לי הרבה מאוד שותפים, אנחנו חיים בצורה של חיה נרדפת. זה מאוד מצחיק כשמדברים על האלימות של השמאל. על מה אנחנו מדברים, על קריקטורות? התרגום של זה לפרקטיקה הוא כל כך רחוק ולא אימננטי למציאות".