ראשי מפלגות גוש הימין לא יופיעו בהפגנת התמיכה בראש הממשלה בנימין נתניהו, שתתקיים מחר (יום ג') בתל אביב. בזה אחר זה דחו כל ראשי הסיעות את ההזמנות הטלפוניות מלשכתו של ראש הממשלה, כאשר חלק מהם אף סיפקו תירוץ להיעדרות. אחרים אמרו שהם לא משתפים פעולה עם "קמפיין בחירות של אחרים". גורם פוליטי באחת המפלגות אף יצא נגד צירוף הרב חיים דרוקמן, מבכירי הרבנים בציונות הדתית, לרשימת התומכים בהפגנה ואמר לאתר 'מקור ראשון' כי "אנחנו בתוך בחירות, ההפגנה הזו היא חלק מהקמפיין של נתניהו והשימוש ברב דרוקמן מקומם".
מודעות הפרסום להפגנה, שכותרתה "עוצרים את ההפיכה השלטונית", נושאות גם את החסות של מספר ארגונים כמו "אם תרצו", "ישראל שלי", "רגבים", "נשים בירוק" ו"התנועה למשילות ודמוקרטיה". אולם עדיין לא ברור מי יהיו הפוליטיקאים שעל הבמה, והאם נתניהו עצמו מתכוון להשתתף בה. בינתיים נראה שחברי בלוק הימין מצמצמים את תמיכתם בנתניהו לגבולות הכנסת ולא מתכוונים לצאת ולקחת חלק בהפגנות הרחוב. כבר בשבוע שעבר היה זה יו"ר יהדות התורה יעקב ליצמן שסרב להשתתף בישיבת ראשי הבלוק בכנסת, בטענה שהוא אינו מעוניין להשתתף במופעים של אחרים.

היום בצהריים הביעו ראשי המפלגות בכנסת פסימיות נוכח סיכויי הבחירות ההולכים וגדלים. יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן אמר כי מערכת הבחירות השלישית כבר החלה אך סייג, בפעם הראשונה, ואמר כי "ממשלה צרה זו ממשלה שתתקשה לתפקד אך האופציה הגרועה ביותר היא בחירות נוספות". גורם במפלגת ימין אמר בצהריים לאתר 'מקור ראשון' כי "צריך לעשות כל מאמץ כדי להימנע מבחירות. בחירות במצב הזה ירסקו את גוש הימין. חסרים לגוש השמאל ארבעה מנדטים כדי להקים ממשלה של 61 עם הערבים. ובמצב הנוכחי הם יכולים להשיג את זה. זה חלום בלהות עבור הימין".
במקביל, נתניהו נפגש היום עם ראשי רשויות תומכי ליכוד מכל רחבי הארץ נוכח התסיסה הפנימית במפלגה. "יש לנו משימה והיא להקים ממשלת אחדות, במידת האפשר. המגעים לא נפסקו – הם מתקיימים. הדבר דרוש דווקא מטעמים שלא את כולם אני יכול לפרט", אמר להם נתניהו, והוסיף: "יש אתגרים מידיים והם לא קטנים. תקפנו בעזה לפני שבועיים, בסוריה לפני שבוע, יש מעצמה שחרטה על דגלה להשמיד אותנו והיא מנסה לירות טילים מדויקים נגדנו מאיראן, עיראק, סוריה, לבנון, עזה, וצריך להילחם בהם. אני נלחם בהם, לפעמים לבד בעולם. המלחמה הזאת תקבע אם נחייה או נמות".

נתניהו התייחס לכתב האישום נגדו וציין "שלטון החוק מחייב שיהיה שוויוני ושלא היו דברים שהתבררו כמו במקרה שלי ובמקרים רבים. אזרחי ישראל מכירים את זה. מי שקובע מי יהיה ראש ממשלה זה אזרחי ישראל. זאת מהות הדמוקרטיה, הרוב קובע וזה לא נקבע ולא מסוכל במקום אחר. צריך לאפשר בדיקה של כל הקלקולים הללו. אי אפשר שתהיה הדחת עדים בסחיטה באיומים. זאת לא דמוקרטיה. למען הדמוקרטיה ולמען שלטון החוק צריך לתקן את הקלקולים. אף אחד לא מעל החוק – לא ראש ממשלה, לא נשיא, לא משטרה ולא פרקליטות".