ברוב של חמישה שופטים נגד ארבעה, הוחלט בבג"ץ לאשר את ריצתה את ח"כ היבא יזבק. בכך הפכו שופטי בג"ץ את החלטת ועדת הבחירות אשר פסלו את ח"כ יזבק. היועץ המשפטי לממשלה, אביחי מנדלבליט הגיש חוות דעת המתנגדת לפסילתה של יזבק בטענה כי יזבק חזרה בה והבהירה את דבריה לגבי רוב הפרסומים.
נגד יזבק הוגשו שתי בקשות לפסילה. אחת, של ח"כ אופיר כץ מהליכוד והשנייה, מטעם עוצמה יהודית ועו"ד איתמר בן גביר. בשתי הבקשות לפסילה פורטו התבטאויותיה של יזבק לאורך שנים בדבר תמיכה והזדהותה עם אנשי טרור. כפי שנחשף לראשונה במקור ראשון יזבק פרסמה גילויי האהדה למחבלת דלאל מוגרבי, מי שהובילה את הפיגוע בכביש החוף בו נרצחו 35 ישראלים וביניהם 12 ילדים. יזבק כתבה על מוגרבי כי היא "מצדיעה" לה, החמיאה על ה"הספק" הרב של המחבלת בת ה-20 ואף ציינה כי היא סמל ל"התנגדות נשית".

בתצהיר שהגישה יזבק אמרה כי דבריה על מוגרבי היו ביטוי למאבק פנימי בקרב הפלסטינים וכי בוויכוח הפנימי בין השמרנות לגורמים ליברליים, בקשה יזבק לציין כי ישנן נשים פלסטיניות לוחמות. יזבק שתפה מספר פוסטים המביעים הזדהות עם מחבלים כבדים כמו סמיר קונטאר ובאסיל אל ארג'.
נציין, כי גם מפלגת בל"ד עצמה פרסמה פרסומים המביעים הזדהות עם דלאל מוגרבי ורבים מחברי הכנסת של הרשימה המשותפת מביעים הזדהות עם אסירים פלסטינים ביטחוניים. בתצהירים שהוגשו לוועדת הבחירות מטעם הרשימה המשותפת וראשי המפלגות, נטען כי מטרת הביקורים הרבים של חברי הכנסת בקרב מחבלים משוחררים נעשית על מנת "לשקם" את אותם אסירים משוחררים. נציין כי בחלק מאותם "שחרורים" בהם משתתפים חברי הכנסת מעניקים אותות הוקרה למחבלים משוחררים.

חבר הכנסת אופיר כץ, מגיש בקשת הפסלה נגד יזבק, אמר בתגובה להחלטת בג״ץ להפוך את ההחלטה של ועדת הבחירות לפסילת היבא יזבק: ״אני מצר על החלטת בית המשפט העליון לאפשר להיבא יזבק להתמודד בבחירות לכנסת ה- 23. חברת הכנסת יזבק הראתה דפוס נמשך של תמיכה במחבלים מתועבים ובמרגלים. אלה הן אינן התבטאויות חריגות, אלא עמדתה והשקפת עולמה- היא תומכת בטרוריסטים ורוצחים בחסות הסברים מופרכים כגון ״תמיכה ביום האישה״, ״התנגדות לחיסולים ממוקדים״ ועוד. עד עכשיו לא מובנת הכוונה בנימוקה: ״הייתי מתנסחת אחרת״, כיצד אפשר להגיד זאת ולהעלות תמונות של רוצחים?
מתחילת ההליך, יזבק לא אמרה פעם אחת שקונטאר או דלאל מוגרבי הם רוצחים מתועבים ושפלים, וזה אומר הכל על האני מאמין שלה. קשה להאמין כי בית המשפט העליון נהג בסלחנות יתרה ומוגזמת פעם נוספת לאלו אשר מוכיחים שוב ושוב שמקומם אינו בכנסת ישראל, זהו ניצול לרעה של הדמוקרטיה, בושה שהמשפחות השכולות צריכות לראות שמהללת רוצחי יקיריהם יושבת בבית המחוקקים. התקשרתי לאחיו של דני הרן ז״ל, רוני קרן, התנצלתי בפניו והבטחתי לו כי אפעל למען כך שאנשים כמוה לא יהיו בכנסת ישראל.
לאור ההחלטות החוזרות ונשנות של בית המשפט העליון להשאיר תומכי טרור בכנסת ישראל, אין מנוס מתיקון חקיקה- ולכך אפעל בכנסת הבאה".