בתקשורת הערבית, במיוחד זו המזוהה עם חיזבאללה ואיראן, מתמוגגים היום (ה') מאירוע הטיל ששוגר מסוריה לעבר ישראל.
סוכנות הידיעות הסורית הרשמית "סאנא" דיווחה על ירי של מערכות ההגנה האווירית שלה לעבר מטוסי האויב. ערוץ הטלוויזיה של חיזבאללה בלבנון, "אלמנאר", דיווח כבר ב-02:00 לפנות בוקר על פיצוץ באזור אבו-קרינאת, בקרבת דימונה. הדיווח היה ציטוט של דיווח של כלי תקשורת בישראל. בלבנון המשיכו לצטט את הדיווחים מישראל, לאחר מכן את הודעת דובר צה"ל על הטיל שנחת בדרום, ומאוחר יותר את הדיווח לפיו ישראל לא ניסתה ליירט את הטיל.
אחרי הפעולות המיוחדות המיוחסות לישראל, כמו פגיעה בספינות איראניות ותקיפות בכור הגרעיני בנתנז, באיראן מנסים לצייר את אירוע הטיל כאל תקיפה מכוונת. "מה שקרה ליד דימונה הוא מסר לישראל שהאזורים הרגישים שלה אינם בטוחים", נאמר בתקשורת האיראנית. מומחים הסבירו שהטיל שנורה לעבר ישראל הוא "פאתח 110", טיל קרקע-קרקע מייצור איראני שיכול לשאת ראשי נפץ, ולא טיל קרקע-אוויר כפי שדווח בישראל.
סגן מפקד כוח קודס במשמרות המהפכה האיראניים אמר כי "הישות הציונית חייבת להבין שההתנגדות נמצאת כל הזמן בקרבת בסיסיה ברחבי העולם ופועלת כדי לגרום לקריסתה". בהודעה לעיתונות שפרסם הוסיף כי "ישראל לא תהיה קיימת בעוד 25 שנה. האומה האסלאמית לא תפסיק לתקוף אותה".
בתוך כך, המשא ומתן בווינה בין איראן למעצמות בנושא הגרעין האיראני נמשך, ובכיר אמריקני גילה כי ישנה התקדמות מסוימת. הוא הוסיף כי עדיין ישנם הבדלים מרכזיים בין ארה"ב לאיראן בנוגע לחידוש הסכם הגרעין מ-2015.
בכיר במשרד החוץ האמריקני אמר כי ככל הנראה המשא ומתן ידרוש מספר סבבים ועדיין רחוק מלהגיע לתוצאה, וכי התוצאות אינן ודאיות. הוא הוסיף כי ההבדלים העיקריים בין וושינגטון לטהרן נוגעים לעיצומים שעל ארצות הברית להסיר מצד אחד ועל הצעדים שאיראן צריכה לנקוט בכדי לחזור לעמוד בהתחייבויותיה לבלום את תוכנית הגרעין שלה.