"כשהייתי בן 21 עבדתי במאפייה. שם התחלתי להבין שזה המקצוע שאני רוצה לעסוק בו. כשהשתחררתי מהצבא נסעתי ללמוד בפריז"
1 משכורת ראשונה
כשהייתי בן 21 עבדתי במאפייה. שם התחלתי להבין שזה המקצוע שאני רוצה לעסוק בו. כשהשתחררתי מהצבא נסעתי ללמוד בפריז. הרווחתי 1800 ש"ח, וכמובן שזה לא עזר לי לסגור את החודש.
2חור בהשכלה
בניהול העסק אני פחות אוהב להתעסק במה שמצריך טכנולוגיה ומחשוב, אלא מעדיף ליצור ולפתח דברים חדשים.
3משבר
יכולת ההצלחה בשנים הראשונות טלטלה אותי. הייתי צעיר מאוד, נשוי טרי עם ילדים קטנים ומעסק קטן של עשרה עובדים גדלנו במהרה לעשרות. הייתי צריך לקבל החלטות הרות גורל. למדתי למנף את זה לטובתי וגדלתי יחד עם העסק.
4הפתעה
תקופת הקורונה הפתיעה אותי מאוד. זו תקופה שבה חווינו דווקא עלייה במכירות, הוספנו סניפים בנתניה ובאשדוד וכמובן קיבלנו המון תגובות מאנשים ששמרו לי אמונים.
*
אני מתחיל את היום בשעה 5:00, מתארגן ויוצא לאימון כושר.
משהו מתוק. תמיד יהיו על השולחן שלי טעימות מדברים חדשים שאני עושה.
המחברת נמצאת כאן כדי שאוכל לרשום כל השראה שקופצת לי למוח בכל רגע. זה לא פשוט להיות עסוק כל היום בלהמציא את עצמך מחדש.
כאדם מאמין אני מאוד מתחבר לדמות של הרבי מלובביץ'. איש משכיל, מנהיג, איש חזון, בעל הופעה מרשימה.
הרשת מעסיקה 100עובדים, מייצרת קרוב ל־250 מוצרים ואופה 25,000 עוגות שמרים בחודש