תן ביס, פלטפורמת המשלוחים הגדולה בישראל מפרסמת היום (ב') נתוני העדפות בקרב תושבי ירושלים כחלק מקמפיין חדש של החברה. בשבוע שעבר, הודיעה חברת המשלוחים המתחרה "וולט" כי תחל גם היא לפעול בירושלים.
על פי נתוני 'תן ביס', תוספת הפיצה המועדפת ביותר בירושלים היא זיתים, בשיעור של 37% מהזמנות הפיצות בעיר. 35% מההזמנות כללו תוספת פטריות, 26% בחרו להזמין פיצה עם בצל, בעוד בתחתית הרשימה נמצאות התוספות תירס ועגבניות בשיעור הזמנות של 14% ו-13% מההזמנות בהתאמה.
עוד עולה מהנתונים כי מידת העשייה המועדפת להמבורגר היא מדיום וול (MW)עם 51% מההזמנות. 11% מהזמנות ההמבורגר בעיר היו במידת עשייה של וול דאן (WD), 33% במידת עשייה מדיום (M) וכ-5% מהזמנות ההמבורגרים היו מדיום רייר (MR).
בכל הקשור לגלידה, הטעמים המובילים בקרב הירושלמים הם קינדר בואנו, בייגלה שוקולד חלב, בייגלה מלוח שוקולד חלב, קרמל מלוח ושוקולד לבן קרם פיסטוק.
מנות הסושי האהובות בבירה הן: ספיידר רול, בטטה צ'יפס רול, רול בהרכבה-דגים, ליו רול ופנקירול.
עוד נמצא בנתוני תן ביס כי תושבי ירושלים אוהבים את המאנץ' המתוק שלהם בין השעות 21:00-22:00 בערב- שעת הביקוש להזמנות גלידה. עיקר הזמנות ההמבורגר הסושי והאוכל האסייאתי מתבצעת שעה קודם- בין 20:00-21:00 ואילו הפיצות זוכות להופעה מוקדמת סביבות השעה 19:00
בתן ביס מציינים שכחלק מההרחבה התמידית, החברה מגייסת כל הזמן שליחים נוספים בכדי לעמוד בביקושים ההולכים וגדלים. השליחים החדשים לדבריהם יזכו לשכר שעתי גבוה וקבוע, בונוסים בשעות העומס וכמובן טיפים מלקוחות- שכר המגיע ל-80 שקלים בשעה. "הסצנה הקולינרית בירושלים היא חזקה, בועטת ומגוונת ואנחנו מרחיבים כל הזמן את הפעילות שלנו ברחבי הבירה- גם מול המסעדות, גם מול הלקוחות וגם מול השליחים החדשים שאנחנו מגייסים" אמרה מנכ"לית תן ביס, נורית שקד.