בבן אנד ג'ריס ישראל מציינים בשביעות רצון את הירידה המשמעותית שחלה במניית יוניליוור העולמית, הבעלים של גלידות בן אנד ג'ריס, מאז הודיעו על סיום ההתקשרות עמם עקב סירוב הזכיין בישראל להחרים את יהודה ושומרון.
בששת החודשים האחרונים, מאז ההודעה על סיום הזיכיון בסוף 2022 בשל הזדהות אידיאולוגית פרו-פלסטינית ולחץ מתמשך של ארגוני חרם, צללה מניית יוניליוור ב-20.7 אחוזים, המתורגמים להפסד של 26 מיליארד דולר. בחברה הישראלית מציינים כי לצורך השוואה, המנייה של המתחרה הגדולה נסטלה עלתה באותה תקופה בחמישה אחוזים.
במפעל הגלידות הישראלי אמרו גם כי בנוסף לתנודתיות השוק ומשברים נוספים שחווה החברה, המגמה השלילית היא תוצאה של עבודה מאומצת של משרד החוץ והקהילות היהודיות בחו"ל, המנהלים מאבק רחב היקף אל מול יוניליוור העולמית. במסגרת מאבק זה, מדינות בארה"ב שלהן חוקים כנגד שתוף פעולה עם תנועת החרם על ישראל, מושכות את ההשקעות בחברה. כך, קרן הפנסיה של מדינת ניו יורק משכה 111 מיליון דולר מהשקעותיה ביוניליוור; פלורידה משכה מניות בסך של כ-139 מיליון דולר וניו ג'רזי בסך 182 מיליון דולר.
אבי זינגר, הבעלים של בן אנד ג'ריס ישראל אמר בעקבות צלילת המניה כי "זו רוח גבית אדירה למאבק העיקש שאני מנהל בימים אלה כנגד הדרישה המופרכת של יוניליוור שלא למכור גלידות בכל חלקי ישראל. אני רוצה להודות לאזרחי ישראל שממשיכים לתמוך במפעל הישראלי המעסיק 169 עובדים בפריפריה. אך בזמן שמדינת ישראל, באמצעות משרד החוץ, דורשת ממדינות העולם להפעיל את חוק החרם, ראוי היה שהיא עצמה תפעיל סנקציות מיידיות כנגד יוניליוור הפועלת ללא הפרעה בישראל ומקבלת הטבות רגולטוריות חסרות תקדים. כמו כן, לא ייתכן שמצד אחד יוניליוור תחרים את ישראל ומהצד השני צה"ל ימשיך לרכוש מהחברה מוצרים בשווי מיליוני שקלים בשנה".