אחד הנושאים הראשונים אותם מתכוון בנימין נתניהו לבחון לאחר שייכנס מחדש לתפקיד ראש הממשלה הוא המדיניות הישראלית בנוגע לאוקראינה. בנוסף, נתניהו מאמין כי הסכם שלום עם סעודיה הוא אפשרי, וכי כאשר הוא יושג יהיה זה סופו של הסכסוך הישראלי-ערבי.
את הדברים אמר נתניהו בריאיון לפודקאסט call me back ולמראיין דן סנור, במסגרת אירוע שנערך על ידי מרכז התרבות שטרייקר בבית הכנסת הרפורמי האמריקני "טמפל עמנואל".
בריאיון שהתקיים לאחר זכייתו בבחירות, אמר נתניהו כי החששות המושמעים מפני פגיעה אפשרית של ממשלתו המתגבשת בזכויות מיעוטים או בזכויות אדם "הם אבסורדיים". לדבריו, ישראל היא דמוקרטיה ששומרת על ערכיה.
"החששות מפני סופה של הדמוקרטיה הישראלית הם אבסורד בעיניי. מבחינת יחסים עם ארה"ב, אני לא חושב שיש מחלוקת לכל רוחב הספקטרום הפוליטי בישראל שארה"ב היא בת הברית שלא ניתן לוותר עליה. היא מעבר לבת ברית. הברית האמריקנית-ישראלית יציבה כתמיד". הוא תיאר כי הנשיא האמריקני ביידן התקשר אליו לאחר זכייתו בבחירות, ואמר כי יש ביניהם ידידות בת 40 שנה. "הקשר הזה הוא בלתי נשבר. לא הייתי דואג".
נתניהו שרטט בשיחה שלוש מחויבויות עיקריות שלו בממשלה הקרובה. הראשונה נוגעת לעצירת איראן מהשגת נשק גרעיני, השנייה להסכמי אברהם והשלישית להמשך מהפכת החדשנות והיזמות בישראל.
"שינינו את ההיסטוריה עם הסכמי אברהם, ואני משוכנע שאנחנו יכולים להתקדם הרבה יותר. לא רק עוד הסכם שלום, אלא להשיג הסכם שיסיים את הקונפליקט הישראלי-ערבי. הפלסטינים מהווים רק אחוז או שניים מהעולם הערבי, והם היו הזנב שמכשכש בגוף הערבי. אני מאמין שאפשר להשיג שלום עם כל האחרים, אולי מלבד סוריה ועיראק, ואז לחזור לפתרון ריאלי עם הפלסטינים, כזה שנוכל לחיות אתו", אמר נתניהו.

בהמשך הוסיף כי הסכמי אברהם לא התרחשו בלי תמיכה סעודית, "כי לפחות כמה מהמדינות הללו רצו לדעת מה שכנתם הגדולה חושבת על כך – והיא לא הייתה שלילית בנוגע להסכמים. סעודיה פתחה את שמיה לכלי טייס ישראלים. סעודיה היא לא 'עוד מדינה'. אם נשיג שלום איתה, זה יפתור את הקונפליקט בין ישראל למדינות ערב". עוד אמר כי עברה רבע מאה מהסכמי השלום עם מצרים וירדן עד הסכמי אברהם, "אבל סעודיה תשנה את המאזן, אני חושב שזה בר השגה". לדברי נתניהו, ישראל הופכת להיות אחת המדינות העשירות בעולם, "זה טוב לישראל, לעולם ולשלום".
לגבי המלחמה באוקראינה, אמר נתניהו כי הוא מסתכל על הטרגדיה שם, "וחושב מה אנחנו אמורים לעשות או לא לעשות. זה אחד הדברים הראשונים שאבחן עם כניסתי לתפקיד ואחליט כיצד לנהל זאת. זו טרגדיה נוראית, ואם יש משהו שאוכל לעשות כדי לסיים את הטרגדיה הזו – אעשה זאת".
על השאלה מה דעתו בנוגע למדיניות הממשלה הנוכחית בישראל כלפי אוקראינה, השיב נתניהו כי למד בפוליטיקה שכדאי "ללמוד את העובדות קודם ואז לדבר".
ראש הממשלה המיועד נשאל לגבי חילוקי הדעות שלו עם נשיאים אמריקנים במהלך הקדנציות הקודמות, ואמר כי אלו נגעו למהות ולא לעניינים אישיותיים, והיו כ"ויכוחים בתוך המשפחה". הוא תיאר כי פרש בפני הנשיאים ובהם קלינטון ואובמה את משנתו כי המאבק האזורי הוא בין מתונים לקיצוניים, ובמסגרתו ישראל שייכת לכוחות המתונים והפלסטינים לקיצוניים. "לקח לי זמן לשכנע גם את טראמפ, בנוגע לפלסטינים", אמר.