אחד ממשתתפי האירוע שכונה 'חתונת השנאה', הגיש ערעור על הכרעת הדין ועל גזר הדין לבית המשפט המחוזי בירושלים, באמצעות עורכי הדין עדי קידר ומשה פולסקי מארגון חוננו. המערער הורשע לפני כחודשיים בעבירה של הסתה לאלימות ונגזרו עליו 180 שעות לתועלת הציבור.
עוד" משה פולסקי מסר לאחר הגשת הערעור: "הכרעת דין וגזר הדין בעניינם של נאשמים רבים אינם תואמים את נסיבות האירוע ואת חלוף הזמן הרב מעת האירוע. מדובר בהכרעת דין שגויה בו קיבל בית משפט השלום לחלוטין את התזה המופרכת של הפרקליטות תוך שהוא מתעלם מנסיבות האירוע, שאמנם מוטב שלא היה בא לעולם אבל כלל אין מדובר באירוע פלילי או באירוע של הסתה, אלא באירוע מחאה ספונטני ולא מתוכנן. אנו מקווים כי בית המשפט המחוזי ייעתר לבקשתנו ויבחן את הדברים במידה הראויה ובצורה משפטית ולא ייגרר אחר ה'עליהום' התקשורתי בעניין".

נזכיר, כי מדובר בחתונה שהתקיימה בירושלים בדצמבר 2015, חודשים ספורים לאחר רצח בני משפחת דוואבשה בכפר דומא, וימים ספורים לאחר מעצרם של מספר חשודים בפרשה. לרחבת הריקודים הובאו אז תמונות של התינוק שנרצח עלי דוואבשה, של ההורים שנרצחו סעד וריהאם, ושל הכתובת "נקמה", כפי שפורסמו בכלי התקשורת לאחר הרצח בכפר דומא. התמונות הודבקו על קרטונים, וחוברו להם קרשים כך שניתן יהיה להניפם כשלטים. בזמן שזמר החתונה החל לשיר את השיר "זכרני נא", ובהמשך את השיר "הכפירים שואגים לטרף", הונפו ברחבת הריקודים של עזרת הגברים תמונותיהם של בני משפחת דוואבשה, שני רובים אוטומטיים מסוג M4 ו-M16, אקדחים וסכינים אמיתיים או מדומים, וכן בקבוקי זכוכית שהוכנסו לפייתם בדים כדי שידמו לבקבוקי תבערה.
תוך כדי הריקודים לצליליהם של שני השירים הנ"ל, חלק מהרוקדים בעזרת הגברים דקרו פעם אחר פעם תמונות של בני משפחת דוואבשה בסכינים. אחדים הציתו וקרעו את התמונות. חלק מאוחזי הנשק דרכוּ את כלי הנשק. לאחר תום השמעת שני השירים האמורים, המעשים פסקו ושמחת החתונה המשיכה באופן שגרתי. תיעוד מאותם ריקודים פורסם על ידי כתב חדשות 10 דאז, רועי שרון, ובעקבות כך נפתחה חקירת משטרה. בעקבות החקירה הועמדו לדין 13 צעירים ומבוגרים שהשתתפו בחתונה.