בתום דיון שארך יום שלם פרסמו שופטי בג"ץ, יצחק עמית, נועם סולברג ודפנה ברק ארז, החלטה בנוגע להמשך הטיפול בעתירות נגד פיטורי ראש השב"כ. "בהסכמת הצדדים, לצורך ייעול הדיון ומבלי להביע עמדה לגופם של דברים, קיימנו את הדיון היום כאילו ניתן צו על-תנאי", ציינו השופטים והוסיפו כי "בהמשך לבקשת היועצת המשפטית לממשלה, אנו מאפשרים לראש שירות הביטחון הכללי (להלן: ראש השב"כ) להגיש תצהיר לתמיכה בטענותיו העובדתיות עד ליום 20.4.2025. ככל שברצונו לעשות כן, יוכל להגיש גם תצהיר חסוי שיוגש במעטפה לידי בית המשפט (עותק ממנו יועבר גם לראש הממשלה). ראש הממשלה יגיש תצהיר לתמיכה בטענותיו העובדתיות עד ליום 24.4.2025, וכן יצרף לתצהירו את כלל המסמכים הנחוצים לצורך תמיכה בטענותיו. ככל שברצונו לעשות כן, אף ראש הממשלה יוכל להגיש תצהיר חסוי כנ"ל (שעותק ממנו יועבר בהתאמה גם לבאי כוחה של היועצת המשפטית לממשלה)".
השופטים הוסיפו והבהירו בהחלטתם כי נאסר על נתניהו לקדם בשלב זה את החלפתו של ראש השב"כ, "ניתן בזאת צו ביניים שלפיו רונן בר, ראש השב"כ, ימשיך לכהן בתפקידו עד למתן החלטה אחרת – על כל המשתמע מכך. בכלל זה, ומבלי לגרוע מכלליות האמור לעיל, אין לקדם כל מהלך שעניינו סיום כהונת ראש השב"כ, לרבות הכרזה על מציאת מחליף או ממלא מקום לראש השב"כ, ואין לפגוע בסמכויותיו. עם זאת, אין מניעה מלראיין מועמדים לתפקיד ללא הכרזה כאמור לעיל. כן יובהר כי ראש הממשלה והממשלה אינם רשאים לחרוג מסדרי העבודה הנהוגים ביחסיהם המקצועיים עם ראש השב"כ והשב"כ, ובכלל זה ביחס למתן הוראות לבעלי התפקידים הכפופים לראש השב"כ".
השופטים אף רמזו כי יעדיפו שתושג פשרה בסוגיה בין היועמ"שית לבין ראש הממשלה, "בהמשך להצעה בדיון, ומבלי להביע כל עמדה בהקשר זה – ראש הממשלה, הממשלה והיועצת המשפטית לממשלה רשאים להגיש הודעה משותפת עד ליום 20.4.2025 ככל שיעלה בידם להגיע להסדר מוסכם בנוגע לסוגייה שבמוקד העתירות דנן וניתן להניח כי יעשו את מיטב המאמצים".