ראשי > סטייליסימו > אוכל







סיפור הפרברים

חיליק גורפינקל מצר על קורות חייו בצפון תל אביב כאשכנזי ומתנחם במסעדת "בואי כלה" האשדודית, גן עדן לחובבי מאזטים ובירות
שידורינו יתאחדו עם ערוץ המדע

אספרסו מתה אדום או חטיפי אנרגיה בהזמנה אישית. קבלו טעימה מחידושי עולם האוכל
תיאוריית הגרעין

קינואה עם גרעינים ודובדבנים מיובשים של שפית לילך גרמן
אפה זאת בעצמך: סמבוסק

למקרה שאתם מעדיפים לחגוג באווירה נטולת בשר, ארגנו לכם מתכון למאפה גבינה קלאסי

מדד גולשים

פורום בישול ומה שמסביב


כתבו אלינו

מתכונים אחרונים
חזה עוף עם זוקיני, נענע ולימון
רוסטביף
פרגיות במרינדה חריפה
  ...עוד
קטגוריות מתכונים 
חפש מתכון 
מהמטבח באהבה

חיליק גורפינקל הסב עם סנהדרין הבשלנים לשיחה על המטבח הישראלי
עשר

לכבוד חג הבשר, סליחה, העצמאות, שפים בוחרים קצביות אהובות
ביקורת מסעדות
אורח נטה ללון

לשגיא כהן היה קשה להיפרד מהאווירה וההתנהלות המרגיעה של "תמול שלשום", קפה מסעדה ספרותי בירושלים
עוד אוכל
רוסטביף
של שף רועי חנין, בליני
חושבת מחוץ לקופסא
תיקי גולן 11/4/2007 13:10
...עוד
אוכל,שתייה
נשנושי עצמאות

קינוחי רטרו לטובת חגיגות השישים, תפריטים מיוחדים ועוד עדכונים מגרי חיך מהזירה הקולינרית. רק אל תשכחו להזמין מקום מראש
ציטוט היום 
"לבישול של עזרא קדם יש תכונה מוזרה: הוא גורם לך לחשוב כמעט בכל מנה, "כן, זהו, ככה בדיוק זה צריך להיות". ואז, כשאתה מנסה להבין מה זה זה, ומה זה ככה, ומה בדיוק זה בדיוק, אתה מוצא את עצמך מעבר לדלת הקסמים. כי האוכל של קדם הוא אוכל שבדרך קסם מצליח לענג ולגרות במידות שוות, אוכל מקומי שורשי ומוכר שכל כולו פלאי פלאים מסתוריים" (שגיא כהן מפרגן לארקדיה)
סקר
על המצה:
ממרח שוקולד
חזרת
חרוסת
לא מתקרב