הצרכנייה: מסעדת ברונו
והיום: מסעדה כשרה במתחם מגדלי עזריאלי, שעברה מתיחת פנים קולינארית והעמידה במרכז הבמה שף חדש מאורוגוואי, שהביא איתו את הבשורה בתחום הדגים והבשר
מה: במתחם מגדלי עזריאלי שוכנת מסעדת ברונו, מסעדה כשרה ששומרת על מיצובה הייחודי מזה כשמונה שנים. בחודשיים האחרונים עברה המסעדה מתיחת פנים קולינארית והעמידה במרכז הבמה שף חדש, שהפיק תפריט חדש ומפתיע כמובן.

מסעדת ברונו צילום: יח''צ
השף הוא משה פחצ'רט, שעלה ארצה לפני תשע שנים מאורוגוואי והביא איתו את הבשורה בתחום הדגים והבשר.
המטבח עצמו הוא מטבח פתוח, והאוכל מוכן מול עיני הסועדים. בקומה השניה יש חדר פרטי המיועד לאירוח של עד 14 סועדים.
למה: מספר טועמים שהגיעו למקום באחד הערבים של אמצע השבוע, שמחו לגלות מסעדה מלאה, אם כי רועשת מעט.
מנות הפתיחה כללו פוקצ'ה מצויינת אפויה בטאבון ומשוחה בשמן זית ורוזמרין, חומוס קטיפתי וממכר שהוכן על ידי שף, וסביצ'ה סלמון עם אפרסמון וירקות שהתגלה כשמיימי, אך גם שתי מנות פחות מוצלחות: חציל בטחינה, וסלק לצד סלט שומר.
שתי המנות העיקריות שנבחרו - לא אכזבו: הראשונה היתה אנטריקוט שארולה מיושן צלוי על הגריל, שהגיע מדיום כמבוקש והיה נטול שומן ורך. לצידו הצטופפו תפוחי אדמה מוזהבים שהטועמים ניסו להתעלם מהם עקב פחמימות מיותרות,
אך אחרי הביס הראשון הם נטרפו עד כלות.
המנה העיקרית הנוספת היתה מניפה של חזה מולארד על פירה בטטות עם רוטב פירות יער ויין אדום. המנה, שלוותה בתאנים שהושרו גם הן ביין, הייתה נאה ונראה כי הבשר קיבל את היחס המגיע לו.
חלק מהקינוחים נעשו מחלב קוקוס בשל העובדה שהמסעדה כשרה. הצטיין סלט הפירות, שהפתיע עם רימונים, מנגו ופירות אחרים.
המלבי היה קליל, עדין ונטול סינטתיות, ואילו גנאש השוקולד הבלגי לא הסגיר את העובדה שהוא אינו עשוי מחלב, וטעם השוקולד העשיר גרם לטועמים להיאנח בשביעות רצון, ושובע כמובן.
כמה: מבצע ארוחה עסקית מלאה ב-99 שקל לאורך כל החורף.
איפה: מגדלי עזריאלי, קומה 3, ת"א. 03-6081777
ציון: 9.