הצרכנייה: מלח

והיום: שף הבית שלנו הצליח לשדרג סלט רגיל בזכות המלח האטלנטי של חברת "מלח הארץ"; ובזכות מרכיבים שנחשבים לבריאים, הוכתר המלח למלך המטבח

אביגיל לאפין גרא | 27/1/2012 10:40 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: מלח
מי: מלח אטלנטי טבעי.

מה: חברת "מלח הארץ" משיקה מלח אטלנטי טבעי המיוצר בצרפת. בחברה מציינים כי המלח לא מכיל תוספים ומתאים לבישול ולתיבול. לדבריהם, המלח האטלנטי נאסף בשיטות מסורתיות ללא כל תהליכי עיבוד, וכך מותיר בתוכו את כל המינרלים של מי הים. לאחר האיסוף הוא עובר ייבוש בשמש לצורך אידוי יתרת המים, ובשל כך הוא מכיל את מקסימום כמויות היוד והמגנזיום.

לפיכך טוענים בחברה כי המלח נחשב למלח בריא, הוא אינו מעובד ואין בו טעמי לוואי שכן הוא מופק ישר מקרקעית הים.

למה: שף המדור חמד לעצמו את המלח והחל לתבל בו כל דבר: סלטים, סטייקים, פשטידות ועוד. לדבריו, המרקם של המלח פריך, מה שהורגש בעיקר בסלט, שם הגבישים הוסיפו לו אלמנט קריספי. באופן כללי המלח תפקד מצוין, עד כדי כך שהוחלט פה אחד שהוא המלח השליט במטבחנו, בעיקר בזכות תכונותיו ומרכיביו הנחשבים לבריאים.
יח''צ
מלח אטלנטי טבעי יח''צ

כמה: 17.90-19.90 שקלים

ל-1 ק"ג.

איפה: בכל רשתות השיווק והמזון.

ציון: 9

בואו להמשיך לדבר על זה ב-
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

הצרכנייה

מדור יומי שידרג עבורכם את כל המוצרים החדשים שתוכלו למצוא על המדף.

לכל הכתבות של הצרכנייה

עוד ב''הצרכנייה''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

מדורים

  

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים