הצרכנייה: שניצל אפוי

והיום: השניצל האפוי של מאמא עוף טעים וקריספי, אבל לא משתלם בגלל תג המחיר המוגזם; המלצה שלנו: טגנו בבית לבד

אביגיל לאפין גרא | 13/2/2012 18:10 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מי: שניצל אפוי.

מה: מאמא עוף משיקה שניצל אפוי ללא טיגון, המכיל 4% שומן. לדברי החברה, השניצל לא מכיל חומרים משמרים, הוא ללא צבעי מאכל מלאכותיים ו-60% מכמות השומן שבשניצל רגיל של מאמא עוף - הופחתו. ב-100 גר' מוצר ישנם: 172 קלוריות, 4 גר' שומנים ו-35 מ"ג כולסטרול.

למה: השניצל נחטף ונשלח אחר כבוד לבילוי קצר במיקרו ולאחר מכן לבטן גב בטוסטר אובן. מבוגרים וילדים כאחד קבעו כי השניצל ממש ממש ממש טעים וקריספי כך שהם אפילו לא שמו לב להיעדרות השמן. מה שלא ברור הוא למה תנובה קובעים תג מחיר כזה גבוה, שעם כל הטרחה הכרוכה בכך, כבר יותר משתלם לעמוד במטבח ולהכין שניצל טרי לבד.
פיליפ מטראי
שניצל אפוי של מאמא עוף פיליפ מטראי

כמה: 40 שקל לאריזה

של 650 גר'.

איפה: ברשתות השיווק.

ציון: 7

בואו להמשיך לדבר על זה ב-
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

הצרכנייה

מדור יומי שידרג עבורכם את כל המוצרים החדשים שתוכלו למצוא על המדף.

לכל הכתבות של הצרכנייה

עוד ב''הצרכנייה''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

מדורים

  

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים