הצרכנייה: בשר
והיום: נתח כף של "אדום אדום" משאיר טעם של עוד. המכסה שלו שומני והנתח עצמו לא. גם הגרסה המטוגנת לא איכזבה
מה: סדרת הפרימיום של "אדום אדום" מציעה נתחי בשר בקר טריים, דלי שומן ובעלי ערכים תזונתיים גבוהים והיא כוללת את הנתחים: כף, סינטה, שייטל, פילה, צ'אך, אווזית וויסבראטן. הכף הוא נתח המתאים להכנת רוסטביף בצלייה
בתנור, שניצלים, אסקלופים וסטייקים בטיגון או בצלייה על האש. ייחודו בהיותו דל שומן במיוחד ובערכיו התזונתיים הגבוהים: 100 גר' כף טרי מכיל: 2.6% שומן בלבד, 107 קלוריות ו-48 מ"ג כולסטרול בלבד.
למה: שף המדור נטל לידיו את הכף וסיפר שבארץ פחות מכירים את הנתח מאשר בחו"ל. המכסה שלו שומני והנתח עצמו לא, ולראייה הוא הכין ממנו סטייקים על הגריל שיצאו עסיסיים, דלי שומן והשאירו טעם של עוד. גם בגרסה המטוגנת הנתחים לא איכזבו את הקרניבורים שהתכנסו לטעום ומבחינת המחיר הוא אף יותר זול מנתחי פרימיום אחרים מאותה סדרה, כך ששווה לנסות.
כמה: 79.90 שקל ל-1 ק"ג
איפה: ברשתות השיווק
ציון: 8

בשר פרימיום של אדום אדום
צילום: דניאל לילה.
