יחידת המיליונרים: טייקונים תוצרת צה"ל
"פורבס ישראל" דירג את העשירים ששירתו בחוד החנית המבצעי והטכנולוגי של צה"ל. את הרשימה מובילים יוצאי יחידת המודיעין 8200 ובוגרי קורס טיס
הונו של מייסד חברת אבטחת המידע "צ'ק פוינט" מוערך ב-1.9 מיליארד דולר. למרות זאת, שווייד ממשיך להופיע לעבודה במשרדי החברה שבתל אביב מדי יום. הונם המצטבר של כל חברי הרשימה מוערך על ידי המגזין ב-5.37 מיליארד דולר.
במקום השני ניצב קובי ריכטר, מייסד חברת הציוד הרפואי "מדינול", אשר שירת כטייס בחיל האוויר. ריכטר, אגב, הוא אחד מאלופי ההפלות של החיל, שלזכותו נזקפים לא פחות מ-12 יירוטים של מטוסי אויב. הונו של ריכטר, שהקים את "מדינול" עם אשתו יהודית, מוערך ב-1.25 מיליארד דולר. החברה מייצרת סטנטים המוחדרים לעורקיהם של חולי לב ומונעים מהם להיסתם.
מיד אחריו נמצא נציג נוסף של יחידה-8200 מורי ארקין, שייסד את חברת התרופות "אגיס" והונו מוערך כיום במיליארד דולר. ארקין, שבעבר היה שותף בגרעין השליטה של בזק, ידוע גם כבעלים של קבוצת הפועל רמת גן בכדורגל שאותה רכש לאחר שנקלעה לקשיים כספיים.

איש העסקים שלמה קרמר ממוקם רביעי ברשימה, עם הון מוערך של 500 מיליון דולר. קרמר היה אחד משותפיו של גיל שווייד בייסוד "צ' ק פוינט", וגם הוא בוגר יחידה 8200. את החמישייה הפותחת, שבה שלושה נציגים מיחידת ההאזנות היוקרתית של חיל המודיעין, סוגר חיים צוף, הנציג היחיד של שייטת 13 ברשימה. הונו
מאיר שמיר, עוד טייס לשעבר וכיום בעל השליטה בחברת "מבטח שמיר", מדורג שישי עם כ-150 מיליון דולר. במקום השביעי נמצא יזם ההיי-טק ניר צוק, מייסד חברת "פאלו אלטו", שהונו מוערך ב-140 מיליון דולר.

מיד אחריו, במקום השמיני, נמצא הנציג היחיד של סיירת מטכ"ל ברשימה: איש העסקים ישי דוידי, מייסד קרן "פימי", עם הון של 100 מיליון דולר. הונו של שר הביטחון אהוד ברק ככל הנראה אינו מספיק כדי לשפר את מעמדם של המטכ"ליסטים ברשימה. במקום התשיעי ניצב הטייס לשעבר בועז איתן, מייסד חברת "סייפן", שהונו מוערך ב-75 מיליון דולר. את הרשימה סוגרים בצוותא רועי בן ימי ועמי לוסטיג - שני הטייסים שייסדו את חברת LR נאלצים להסתפק ב-70 מיליון כל אחד.
הנוכחות הבולטת של אנשי 8200, שהיא יחידה טכנולוגית שחייליה אינם לוחמים קרביים, תואמת את הדומיננטיות של חברות ההיי-טק בפרוטפוליו העסקי של הטייקונים שברשימה.