צרכנות

20 מוצרים שיהפכו את הילדים שלכם למלכי הכיתה (לפחות ביום הראשון)

וגם: עשרה טיפים שכל הורה צריך לקרוא לפני שהוא יוצא לבצע את הקניות לתחילת שנת הלימודים

אילן בן דוד | 15/8/2017 0:16
תגיות: צרכנות 360,צרכנות,חזרה ללימודים
כשאתם קונים אוטו חדש, חולצה חדשה או לפטופ חדשני, מן הסתם אתם חשים התרוממות רוח, אפילו קצת משוויצים מול החברים והעמיתים לעבודה. למזלנו, כשמדובר בילדי בית הספר היסודי, התרוממות הרוח עולה הרבה פחות כסף: תמורת שקלים בודדים, מקסימום עשרות שקלים, תגרמו לילד להתעופף מגאווה. מחדד מגניב (בעלות של 6 שקלים), מחברת ריחנית של SABON  (במחיר של 49 שקל) או – אם תשקיעו – מכונת מחקים (59 שקל) עשויים להפוך את הילד למלך הכיתה ולכל יתר הילדים לקרקר סביבו. לפחות ליום אחד.

ריכזנו עבור הילדים (יותר נכון – עבורכם. מי שייצאו פה מלכים אלה אתם, מול הילדים) את האטרקציות המגניבות שבמוצרים, כולל מחירים.
 
יחצ
יחצ

1. מכונת מחקים של YOLO, מחיר 59 שקל; 2. סט מחקים של עידן 2000, מחיר 9 שקל; 3. מכונית לניקוי פירורים ולכלוכים מהשולחן של shoppu – דברים יפים מיפן, 45 שקל; 4. בקבוק תרמוס משנה צבע של פלפוט, 49.90 שקל; 5. מחק של ביג שופ, 7 שקל; 6. קלמר של U PIXEL, מחיר 74.90 שקל; 7. ליקוויטיינר - בקבוק הקסם של חברת שורש, 35.30 שקל; 8. מחדד של ביג שופ, 6 שקל; 9. קלמר של YOLO, מחיר 35 שקל; 10. מחק ומחדד של אופיס דיפו, 19.90 שקל.

בנוסף, ביקשנו מאדווה עמבר, מנהלת השיווק באופיס דיפו, כמה טיפים לרכישה נכונה לתחילת השנה.

א. התאמת תיק וקלמר לילד: כדי להבטיח הנאה מכל היתרונות של התיק האורתופדי, צריך לוודא שהוא מותאם לגובה של הילד ושהכתפיות נמצאות במקום הנכון. בנוסף, מומלץ לרכוש קלמר המתאים לילד לפי צורך ולא לפי מיתוג - קלמר גדול מדיי יכול לגרום לבלבול ובלגן, לפעמים מומלץ דווקא קלמר קטן יותר.

טיפ שיחסוך לכם כסף: השנה יצאו הרשתות הגדולות במבצעי טרייד אין, שבמסגרתם יינתן זיכוי על התיקים והקלמרים הישנים ברכישת מוצרים חדשים. הציוד הקודם מועבר לעמותות סיוע למשפחות נזקקות, מה שמקל על ההורים וילדיהם לפתוח את שנת הלימודים עם כל הציוד הנדרש ומאפשר לכולם לקחת חלק במהלך חברתי חינוכי מבורך וידידותי לסביבה.

ב. כלי הכתיבה שילדים צריכים שיהיו להם בקלמר: יום-יומיים לפני שאתם יוצאים מהבית לחנות כלי הכתיבה, חשוב לעשות סדר בקלמרים, במגירות ובארונות שבהם אתם שומרים את מכשירי הכתיבה והציוד משרדי. לחנות מומלץ לבוא עם רשימת הציוד שניתנת בחלק מבתי הספר ועל בסיס זה לקנות את הציוד. חשוב שיהיה לילדים את כלי הכתיבה הבסיסיים: מחקים, עפרונות, סרגלים ועוד, לפני קניית כלי כתיבה ממותגים או מיוחדים.
 
יחצ
- יחצ

12. סט מחקים של עידן 2000, מחיר 12 שקל; 13. ערכת קלמר של פלפוט, 49 שקל; 14. קלמר של ביג שופ, 32 שקל; 15. בקבוק תרמי של shoppu – דברים יפים מיפן, 129 שקל; 16. מתקן לכלי כתיבה של פאזלנד, 149.90 שקל; 17. מפיות אוכל פרוזן של פלפוט, 29.90 שקל; 18. מחקים מקארון של YOLO, מחיר 14.90 שקל; 19. קלמר אישי של ביג דיל, 48 שקל; 20. בקבוק מלחמת הכוכבים של דיסני, 49 שקל.

ג. איך בוחרים יומן לילדים: מטרת היומן היא לעזור לילד לשמור על ארגון המטלות הניתנות בכיתה וצריכות להתבצע בבית. ישנם סוגים רבים של יומנים: עם שורות, ללא שורות, יומנים עם חלוקה למשימות בעמוד ועוד. חשוב להתייעץ עם המורה (ככל האפשר) ועם הילד, מה עונה הכי טוב לצרכים שלו ומה יעזור לילדכם לשמור על ארגון מבלי לפספס שום מטלה. ארגון יומן מסודר מקנה לילד מיומנויות חשובות להמשך חייו כאיש בוגר. 

ד. לעזור לילד לשמור על הציוד מסודר: מומלץ לצייד את הילדים עם תא אחסון אישי (מעמד קטלוגי) לכיתה עם שם, כדי שיידע לזהות היכן נמצאים ספרי הלימוד והמחברות שלו. לפני תחילת שנת הלימודים כדאי לשבת עם הילד, לעטוף את הספרים בצבעים שונים ולהדביק מדבקות שם שהילד יזהה.

ה. שמירה על סדר וארגון גם בבית: רצוי ללכת לבחור עם הילד לוח לתלות בחדר בו הוא יוכל לשים את מערכת השעות שתעזור לו לסדר את התיק לקראת כל יום לימודים.

ו. בחירת כיסא ושולחן כתיבה: לקראת שנת הלימודים רצוי לבדוק שיש לילד שולחן וכיסא המתאימים למידותיו ונוחים לישיבה על מנת למזער את הנזקים היכולים להיגרם לגוף. מומלץ לקנות שולחן עם מגירות לאחסון הספרים והמחברות של הילד בצורה מסודר.

ז. כמה חולצות בית ספר ילד צריך: אם מדובר בילדים בבית ספר יסודי, עדיף לרכוש כמה חולצות אקסטרה, מכיוון שיש נטייה להתלכלך ולצבור כתמים שלא בהכרח יירדו בכביסה. אנחנו ממליצים לרכוש בין 7-10 חולצות לעונה.

ח. קופסאות אוכל לבית הספר: ארוחת עשר חשובה לשמירה על יכולת הריכוז של הילד במהלך יום הלימודים וגם על מצב הרוח. היום בחנויות ניתן למצוא מגוון של גאדג'טים לנשיאת אוכל לבית הספר, אך חשוב לשים לב איזו קופסה לא תופסת הרבה מקום, בעלת משקל קל וניתנת לשטיפה במדיח כלים על מנת להקל עליכם ההורים.

ט. מחזיק מפתחות הביתה: אם הילד הולך לבד, רצוי שיהיה איתו מפתח הביתה. יש הורים שיעדיפו שהילד יסתובב עם המפתח על הצוואר, אך יש הטוענים שזה מסוכן ושעדיף להחביא אותו במעמקי התיק. ניתן לרכוש לילד מחזיק מפתחות מיוחד שיוכל לאתר אותו בקלות בתיק ולזהות במקרה של אובדן.

י. תכנון סביבת הלימודים: חשוב שסביבת העבודה של הילדים תהיה מוארת נכון. מקור האור בין אם מדובר בחלון או מנורה צריך להגיע מהצד. יחד עם זאת, חשוב לשמור על השולחן מסודר עם מעט הסחות דעת.

nrg3600@gmail.com
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

המומלצים