 |
/images/archive/gallery/234/642.jpg שניצלים של עוף טוב
 |
|
עוף טוב משלימה מהלך שיווקי לחיזוק המותג |
|
השקיעה כ-2.5 מיליון דולר באריזת, לוגו ומוצרים חדשים, מתוך מטרה להשיב לחברה את המובילות בשוק הבשר המעובד |
|
|
 | דפדף בברנז'ה |  | |
עירית יוסילביץ' 4/1/2005 15:00 |
|
|
|
|
 |
עוף טוב, יצרנית מוצרי הבשר המעובד, משלימה מהלך אסטרטגי שנועד להעמיק את חדירת המותג בקטגוריות העיקריות בהן היא פועלת: שניצלים, נקניקיות, ופסטרמות ונקניקים. כפי שפורסם ב-NRG, החברה החלה לפני מספר חודשים במחיקת המותגים "מילי" ו"הוד לבן" שלא הצליחו לבסס עצמם כמובילים, וכינוסם תחת "עוף טוב" - שישמש מעתה כמותג מטריה. כעת, משלימה החברה את המהלך ומשיקה מוצרים חדשים, אריזות חדשות וכן לוגו חדש בעיצובו של פיליפ בולקייה (שמיתג לאחרונה מחדש גם את "פלאפון", "דנונה" וגם NRG מעריב). הצבע הירוק, המזוהה עם המותג, יישמר, ואריזות המנה העיקרית (שניצלים, קציצות, המבורגים, קבבים) ישווקו בגודל אחיד של 700 גרם, במקום מגוון גדלים, כפי ששווקו עד היום. בסך הכל פיתחה החברה 17 מוצרים חדשים בקטגוריות השונות, בהם: שניצל קריספי בטעמי פלאפל וקטשופ, שניצל דינוזאור ודובוני עוף לילדים, קציצות בקר ביתיות ונקניקיות בציפוי קריספי. בהמשך יוצבו על המדפים גם פסטרמות דלות שומן ויורחב קו הנקניקים והנקניקיות. בכל המהלך השקיעה החברה כ-2.5 מיליון דולר, מתוכם כמיליון דולר בקמפיין פרסום. הקמפיין, באמצעות משרד הפרסום גלר-נסיס/ D'arcy, יציג סרטונים שונים בליווי הסלוגן: "עוף טוב – להגיש עם חיבוק". לדברי הרצל עוזר, מנכ"ל עוף טוב, מדובר בתוכנית מפנה שמטרתה להחזיר לחברה את המובילות בשוק הבשר המעובד. יצוין כי בשנים האחרונות איבדה החברה את ההובלה בשוק לטובת המותג "מאמא עוף" של תנובה. שוק הבשר המעובד מגלגל כמיליארד שקלים בשנה. היקף הפעילות של עוף טוב מוערך בכ-300 מיליון שקלים בשנה. תנובה מובילה את קטגוריית מוצרי העוף המוכנים עם המותג "מאמא עוף", החולש על 64% מהשוק ועוף טוב מחזיקה 32% מהשוק.
|
 |
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
![]()
|
|  | | /images/archive/gallery/234/737.jpg  | | | תוכנית מפנה. הרצל עוזר, מנכ"ל עוף טוב | |  | ![]() |

|
|
|
|