מתכון למפרום חצילים

אחת ממנות הדגל של המטבח הטריפוליטאי והתוצאה מדהימה

אונלייף
onlife אוכל | 24/09/2017 09:12

1 חציל גדול וקל חתוך לכריכים מחוברים דקים

חומרים למלית:

250 גר בשר טחון

1 גזר קצוץ דק

1 גזר טחון

2 כפות כוסברה טחונה

3 ביצים

כפית מלח

כפית פלפל שחור

ציפוי לחציל:

1 כוס קמח

2 ביצים עם כפית רסק עגבניות

רבע כפית מלח

רבע כפית פלפל חריף

מחבת עם 2 כוסות שמן לטיגון

אופן ההכנה:

לערבב את כל חומרי המלית ולמלא את כריכי החצילים

לטבול בקמח

לטבול בביצה ולטגן עד שמזהיב

לרוטב:

2 כוסות עגבניות מרוסקות היטב במג'ימיקס

2 שיני שום פרוסות

מתכון למפרום חצילים

אופן ההכנה:

במעט שמן לטגן שניות אחדות את השום

לשפוך את הרסק עגבניות להביא לרתיחה

לסדר יפה את החצילים ולבשל על אש בינונית קטנה ב-45 דקות.

**המתכון מתוך פרוייקט "נשים מבשלות" - פרויקט חברתי-קולינארי המציע  מגוון ארוחות מסורתיות ממטבחים אותנטיים שונים ותרבויות שונות, עם אפשרות להזמין סעודה שלמה לפי תפריט מגוון עד הבית. 

לעוד כתבות באתר אונלייף היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

המומלצים