את שמן הזית המשובח ביותר קניתיאחרי מלחמת ששת הימים בעיר העתיקה בירושלים. הוא היה טבעי ולא מהול . מכרו אותו בתוך חביות ויכולת לבחור את השמן אחרי טעימה. בכל חבית שמן בטעם שונה: האחד חריף יותר, השני סמיך יותר, השלישי כהה יותר. אין ולא יהיה שמן כמו שהיה אז.
עכשיו גם במזרח ירושלים למדו איך למהול את השמן זית שלהם , וכל השמנים שניסיתי לא משתווים לשמן של אז.
אגב, השמן של ג'חשאן נמכר במחירים שונים, והיקר יותר הוא המשובח . אל תתפתו לקנות את השמן הזול שלהם או במחיר מבצע, שלמו יותר ותיהנו.
הגב לתגובה זו