 |
24.
בהערצה...
ל"ת
רונית,
שומרון,
05/04/05 20:28
|
|
 |
23.
פיני, אשפלאו הולך טוב עם חלה??
דילי,
20/03/05 15:21
|
|
 |
22.
שרון
איתמר,
פ''ת,
04/03/05 16:49
|
|
 |
21.
למערכת nrg
חנן,
מנחם בגין 77,
23/02/05 20:18
|
סוף סוף גיליתם אותו! אחד היותר מוכשרים שיצאו מבינינו... תנו לו להמשיך לכתוב! . פיני- כל הכבוד,מחזיקים לך אצבעות...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
בחור מוכשר
דוד עוזי,
בני ברק,
27/02/05 08:19
|
|
 |
הכל גיאוגרפיה
יערה ונועה,
02/03/05 22:09
|
|
 |
ענין של זמן
סטפני,
04/03/05 11:10
|
|
 |
חזרה לנושא
טיקו,
03/03/05 22:14
|
הכותב גילה חוש הומור בכתבה וחבריו מגלים חוש הומור בתגובותיהם. חבל שענייני האכל נדחקו הצידה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מה עם הצימעס?
אלצהיימר (ע.ר),
04/03/05 10:25
|
|
 |
חמין במקום הראשון?
גדי (כתב ספורט),
04/03/05 10:18
|
איך חמין במקום הראשון? איך? ניסיתם פעם לרוץ עם בטן מלאה חמין??.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
חיי כלב
דוריס,
04/03/05 11:13
|
|
 |
20.
עושה תאבון
חיה,
מרכז הארץ,
21/02/05 23:58
|
רק לכתוב ולא להזמין זה כמו להכריז ולא לקיים, מחכה להזמנה עם כל החבר'ה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
19.
מה קרה לקוגל / קיגל האלמוותי ?
roni,
21/02/05 23:19
|
שכחתם אותו? ונצטרף לפולמוס הדג המלוח בכל זאת - המטיאס האמיתי אינו ורדרד כי אם אדמדם ובגלל מחירו הוא נצפה רק בקידושים המושקעים באמת!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
18.
פיני גם יפה וגם אופה...
איילה,
פתח תקוה,
21/02/05 21:17
|
לזכר הימים הטובים... בברנדה 40 אהבת הבישול עוד מאז. סחטיין על הכתבה ! וד''ש לרונית.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
איילה היפה
עמית,
פ''ת,
21/02/05 21:38
|
נו באמת, אם יש קטעים בתוך המשפחה שאני לא אצטרף? יופי של כתבה. מתי יש טעימות או לפחות take away
הגב לתגובה זו
|
|
 |
17.
דג סלומון
שרית,
בני ברק,
21/02/05 20:52
|
אצלינו לאחרונה עולה דג הסלומון כתופס את מקום הגפילטא פיכס..
הגב לתגובה זו
|
|
 |
16.
סבתא שלי היתה עושה נקנקיות
ל"ת
נתי,
21/02/05 17:13
|
|
 |
15.
מצטרף
יאיר,
נוה הרצוג,
21/02/05 16:53
|
|
 |
14.
מרק עוף
אורה,
יבנה,
21/02/05 15:45
|
כדי שמרק עוף יצא ממש טוב יש להשתמש ב - 3 סוגי בשר. עוף, הודו ובקר (או עצמות בקר). הרבה ירקות ובעיקר הרבה פטרוזיליה בהצלחה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
13.
פיני סחתיין
י.ל,
קדומים,
21/02/05 15:43
|
|
 |
12.
מקום שני ושלישי - מאכלי אשכנז?
אבי,
21/02/05 13:13
|
בדיחה רק בור ועם הארץ ירצה במקום השני עוף מכובס. גפילטע במקום השני??? לפני החריימה? ולפני המלווח שנמצא כיום בכל פריזר ביתי?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
פרימיטיבי
אמיר,
ת''א,
22/02/05 08:53
|
אם היית מנסה פעם אחת לטעום '' ממעדני אשכנז'' במקום לצרוח ''אני מקופח'' היית מגלה אוכל טעים ביותר ומשביע............
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אני אשכנזי
א.אשכנזי,
22/02/05 11:04
|
אני אשכנזי, ומה לעשות, בדרך כלל האוכל המזרחי הרבה יותר טעים
הגב לתגובה זו
|
|
 |
יש כמה אימהות שלא יודעות לבשל
אביב,
22/02/05 11:48
|
מדובר בתסיך אמא קלאסי. כאשר האמא לא יודעת לבשל - לא יעזור בית דין והדשא של השכן (התימני) יהיה טעים יותר. כאשר האמא הפולניה יודעת לא רק''לעמוד לבד בחושך ושכולם שכחו אותי..'' אלא גם לבשל טוב - אז כמו האוכל הזה - תענוג צרוף!
אגב, אני מחבב מאד מלאווח. אך תרומת המטבח התימני מתמצית לבצק שמן על צורותיו השונות: מלאווח, ג'חנון, קובנה, לחוח (אה, כן וגם מרק רגל כדי להוריד את כל הבצק רומה אחת למטה בבטן...)
הגב לתגובה זו
|
|
 |
11.
זה קרעפלך לא קניידלך (בתמונה)
מלכה,
21/02/05 12:41
|
ונדמה לי גם שההרינג הינו לבן, ואילו הדג הורוד הנזכר נקרא מטיאס. ועוגת הלקח נראית כמו עוגת דבש.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
גם הלבן וגם המטיאס הורוד
פלונית,
א''י,
21/02/05 15:59
|
|
 |
10.
יופי של כתבה טעימה
מזון,
מסעדה,
21/02/05 12:41
|
כתוב בטוב טעם - תרתי משמע עושה לי חשק לטעום את כל המאכלים
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
איך תופסים קופים ביער?
חכם,
בלילה,
21/02/05 12:41
|
|
 |
8.
התמונות
דוד,
21/02/05 12:40
|
המרק הוא מרק וואן טון ולא מרק קניידאלאך העוגה אינה לעקאח אלא קקאו
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
עם כל הכבוד לקניידלעך
אפרת,
21/02/05 12:22
|
|
 |
6.
מה עם מתכונים
ל"ת
עינת,
21/02/05 12:19
|
|
 |
5.
למה אין את המטבח האטלקי,הלובי
ל"ת
ודרום אמריקה?,
21/02/05 12:11
|
|
 |
4.
חריימה מנסיכת הנילוס ?
ביטון,
21/02/05 11:38
|
יש משפחות ששימוש בדג נסיכת הנילוס לחריימה ייגמר באלימות, ובצדק ! המהדרין נוהגים להשתמש בדג לוקוס
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לוקוס זה מה שקוראים שולה?
ל"ת
י,
23/02/05 10:20
|
|
 |
3.
מב עם מתכונים???
ל"ת
הילה,
על הגלובוס,
21/02/05 11:37
|
|
 |
2.
מאכלים יהודיים?
עומר,
21/02/05 11:17
|
או אולי מאכלים שיובאו לארץ ע''י יהודים ממדינות המוצא....
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מאכלים יהודיים!
אלי,
21/02/05 16:16
|
טוב, אולי הקוסקוס לא אבל החמין והג'חנון הם מאכלים שתוכננו מסביב למגבלות החימום בשבת.
גם הגפילטע הוא מאכל דגים המוגש קר, פתרון מצויין לשבת.
מרק העוף כבר מזמן מקובל בעולם כאוכל יהודי.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
למה אין את המתכון זה הכי חשוב
ל"ת
אלון,
21/02/05 11:13
|
|