 |
9.
קעקוע תרבות ישנה
יהודה פתאל,
ת''א,
18/06/04 12:36
|
כל תרבות, כולל קולינרית, נדונה להתקפות ולנסינות קעקוע ושינוי. החכמה הגדולה היא ליצור את החדש מבלי להרוס את הישן. כמו גם מוסיקת עבר אותנטית שקוקעה ברוב העמים והיום חוזרים אל מה שנותר בהתרפקות.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
כתבה מוצדקת
ספרדי,
17/06/04 22:40
|
כל הפרובינציאלים בתל אביב עדיין בטוחים שצרפת היא ה-דבר כשבעולם מדברים כבר יותר משנה על זה שהוא גמור. רק ברצלונה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
המטבח יומרני כמעט כמו האייפל
שינקין,
17/06/04 20:27
|
ומקובע כמעט כמו הפראנק (ז"ל). רק הכותבת מפיחה קצת חיים בכתבה הזאת כשהיא מדווחת בסב-טקסט על מתח מיני עם סגן מנהל הקורדון. גסטרונומיה ללא ארוטיות, היא כמו מטבח מנייריסטי וממחזר את עצמו למוות.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
השף פול דוקאס
אביבה לווין,
15/06/04 22:19
|
הייתי אצלו במסעדה לפני שנה- חוץ מאוכל יקר (300 יורו לאדם) אין לו מה להציע.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
שף לואזו?
הדס,
שרון,
15/06/04 16:06
|
מן הראוי שתעשי שיעורי בית לפני שאת כותבת. השף לואזו שהזכרת בפתיחת הכתבה, התאבד לפני כשנה!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ומדוע הוא התאבד?
בגלל הביקורת,
15/06/04 16:32
|
|
 |
4.
מת בתחת שלי
ל"ת
תחת,
14/06/04 16:17
|
|
 |
3.
אין כמו המטבח הצרפתי
בשלן,
14/06/04 12:09
|
|
 |
And I hate it
Karen,
H,
14/06/04 12:54
|
|
 |
2.
מעולה!
שניצל,
כפר גב''ח,
14/06/04 11:06
|
|
 |
1.
מה זה השיעמום הזה?
ל"ת
רועי,
14/06/04 11:03
|
|
 |
תרבות רועי, תרבות
פרוספר,
גבעת עדה,
14/06/04 17:06
|
מה לעשות והמטבח, רועי, הוא אחת הדרכים היצירתיות בהן מביאים הצרפתים לבטוי את תרבותם.
כתבה שנראית כראשונה מסוגה, ונקווה להמך בקרוב.
הגב לתגובה זו
|
|