|
|
עד כה: 7 תגובות, ב- 6 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
6.
הערה לדלעת
השף דוד,
המרכז,
22/06/04 13:37
| שרי מון שרי, חייבים להוסיף מים לתבשיל הדלעת אם לא רוצים שכל הבית יעלה עשן.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
לפטה כבד צריך להוסיף גם חמאה
מבשלת,
21/06/04 02:24
| |
 |
4.
ששת ספר נפלא!
צחי,
חיפה,
20/06/04 08:40
| זה מצחיק כי אצלנו בבית קוראים לו "ספר הספרים"...
הבישול שלי השתפר מאוד בזכות הספר הזה. מומלץ!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
ששת ספר מצויין - החריימה שלו..
בוגי,
רמת גן,
20/06/04 00:44
| |
 |
2.
עוד ספרי בישול
יורם,
תל אביב,
19/06/04 11:02
| הספרים המומלצים הם אחלה ספרים. ליודעי אנגלית הייתי ממליץ לרכוש את הספרים: Aquavit מאת השף סמואלסון שהוא גם הבעלים של מסעדה בשם זה בניו יורק (שף אתיופי שחונך בשוודיה ועבר לארצות הברית ולספר הזה יש גם מהדורה בשוודית - למי שיודע שפה זו) וספר בישול נוסף, מאת השף הידוע Eric Ripert - בשם A return to cooking . אריק הוא הבעלים של המסעדה הסופר-עילית "לה-ברנרדן" בניו-יורק. המירשמים הם יאמי-יאמי ושולבו ביניהם קטעי הגות על מהות האוכל והבישול, והצילומים נהדרים - של תמר ושמעון רוטשטיין - צלמים ישראליים העובדים בניו-יורק. ניתן להזמין ב-Amazon.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מירשמים וצילומי מזון
זהבית,
תל-אביב,
19/06/04 18:49
| לי יש את שני הספרים האלה והם משהו . המירשמים מיוחדים וצילומי המזון של תמר ושמעון בשני הספרים מ-ד-ה-י-מ-י-ם. תאוה לעיניים ולחיך!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
אחלה מתכונים. תודה NRG
ל"ת
יונתן,
ת''א,
18/06/04 21:13
| |
|
|
|