 |
13.
ח''ח
מלכה,
תל אביב,
10/08/04 12:31
|
חיזוק חיובי לשגיא על העוז לצאת נגד הפלצנים והמחירים שבשמיים. אם יהיו ישרים כמוהו יתכן ויצחקו עלינו פחות בעלי העסקים ועושי דברם שמפארים את המרכולת גם כשאין לה כיסוי. כל הכבוד
הגב לתגובה זו
|
|
 |
12.
חלק מהמגיבים
שימי,
תל אביב,
09/08/04 12:53
|
חלק מהמגיבים לזכות המסעדה הם בעלי המסעדה (אפשר להבין) הייתי שם ואכן פלצנות לשמה. עלויות אחזקת המסעדה הם יקרות ביותר וזה משקף את המחיר. וכנראה ששגיא שכח .
הגב לתגובה זו
|
|
 |
11.
אבל ...
איתן,
מרכז,
08/08/04 17:53
|
אבל המקום עצמו מדהים, מומלץ מאוד להזמין בקבוק יין, או כמה בירות עם איזה משהו קטן לנשנש ולשבת להסתלבט על הירקון. מרגיש כמו בחו''ל, תענוג.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
10.
שטויות
עוזי,
מרכז,
08/08/04 16:57
|
זה בדיוק מה שקורה כשנותנים לכתב ספורט שלא מבין כלום חוץ מספורט לכתוב על אוכל....
אכלתי שם, האוכל מצויין , המקום מדהים, הנוף משגע ומי שלא יגיע לא יודע מה הוא מפסיד.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
מה לעשות אחרי כתבה של שגיא?
אודי,
08/08/04 16:43
|
לרוץ ישר למסעדה! כמי שקורא כתבות שלך (האמת? לא יודע למה), אני חייב לומר לך שאתה ממורמר ונודניק. אין לי מושג מי שם אותך כמבקר מסעדות, אבל אתה לא מבין מהחיים שלך ונהנה לקטול ולהשמיץ. לא ביקרתי ביול, אבל ביקרתי במסעדות שונות שלכלכת עליהן בכתבות קודמות, ומה אני אגיד לך? תמצא לך מקצוע אחר. דחוף. בכיין אחד!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ולמרות זאת-
דריקי,
08/08/04 22:38
|
התמחור מוגזם, וטוב שיש מי שמתריע על כך. הגיע הזמן לתת מחירים יותר שפויים, כמו שיש למשל ב- SPACE, פריים וכו'.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
טוב לדעת וטוב לכיס.
ערן,
08/08/04 13:17
|
|
 |
7.
מסכימה עם כל מילה !
דנית,
08/08/04 10:48
|
הייתי במסעדה ולא אחזור שנית , הפלצנות ניכרת בכל אבל בלי צדק . התפריט בסיסי ביותר ויקר עוד יותר , יש מסעדות הרבה יותר מוצלחות אשר משלבות תפריט מעולה , מחיר הגיוני ואוירה טובה . לקחו מקום עם פוטנציאל אדיר על גדות הירקון והרסו אותו כי אחרי פעם אחת אין שום סיבה לחזור ...למעשה ניתן לותר גם על הפעם הראשונה , חבל !
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
כל פלצן נהיה שף.
השף המשפשף,
07/08/04 18:45
|
מספיק לעבוד עלינו בעניים לא קוטפים כסף על העצים. כל פלצן שיודע לערבב דג עם מלון נהיה שף ופותח מסעדה. אין כמו הפלפאל והשווארמה השכונתית!!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
מי שלא מבין לא מבין
תרעומת,
ת''א,
07/08/04 01:29
|
שגיא היקר, ניכר בכתבתך שלא התרכזת ולו לשניה באוכל אלא רק בתמחור שלו. אנחנו לקוחות קבועים ב''יול'' ויודעים להעריך את ההשקעה והייחודיות שבתפריט של המסעדה. חבל מאוד שלא הבנת את זה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
נשמע שאתם יותר מלקוחות קבועים
ליאת,
08/08/04 13:16
|
|
 |
על מבינים ומחירים
אץ קוצץ,
07/08/04 13:15
|
יבושם לכם! מעניין שהבנת הניקרא היא לא בדיוק הצד החזק שלכם! בכל זאת אתם מסוגלים לעמוד במחיר. ההורים משלמים?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
איך קוראים בעברית למקום כזה?
ALKES,
חיפה,
07/08/04 00:19
|
|
 |
3.
איזה מזל
דנידין,
גוש דנס,
07/08/04 00:01
|
השבוע רצינו ללכת כי בדיוק הפינה הזו בירקון מזכירה לי זכרונות מדהימים מימי חלדי, תודה שמנעת מאתנו את עגמת הנפש...... מאחר ואני גם יודע כמה כסף הושקע במקום, ממש חבל, אבל אין יותר קיצורי דרך, מה לעשות הינו גם בפריז ורומא, ואי אפשר לעבוד עלינו יותר.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
אין כמוך שגיא כהן
Gong,
בולי-בס,
06/08/04 18:31
|
|
 |
1.
חוצפה ישראלית
סיון,
06/08/04 13:03
|
|