|
|
עד כה: 11 תגובות, ב- 11 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
11.
דיון מלומד בעניין פלצנות
לי,
04/01/06 09:43
| מהי פלצנות? למשל במתכון לספינג' שפורסם בחנוכה ב''הארץ'', יש להשתמש ב 600 מל' של, לא פחות ולא יותר, שימו לב, מים מינרלים??? לא הפלצה פראית,. דורות של סבתות מרוקאיות עשו לא נכון ושומו שמיים השתמשו במי ברז ( נכון אולי פעם פעם במי נחל ממרומי האטלס, מי הפשרת שלגים וכו') אבל רוב הסבתות שאני מכירה השתמשו במים מהברז, והספינג' יצא נפלא!, אני הכנתי לפי המתכון של איל שני והשתמשתי במי ברז ויצא נפלא. נכון ירקות אורגניים טעימים לאין ערוך מכל דבר אחר, ולא ניסיתי ( יקר!!!!) אבל בטח גם עוף אורגני. אבל כשמדובר במתכונים עממיים, שלא יצאו ממטבחו של רבושון או כל מדופלם צרפתי או ישראלי אחר,אז מים מינרלים זו פלצנות לשמה, ועד כמה שהבחור מוכשר, גאון, ואני בשמחה קוראת את מתכוניו ואף מנסה, כדא להחזיר את העממיות לאוכל העממי, ולחשוב טוב טוב לפני ש''משדרגים'' ומפרסמים. רבים ממכרי שקוראים באדיקות את המדור מסכימים איתי ודרך אגב, לא הגיע הזמן להחליף את התמונה??
הגב לתגובה זו
|
|
 |
10.
האם ניתן לרכוש את התמונות ?
AnnPlugged,
תל אביב,
01/11/05 09:34
| מזה זמן רב אני מסתכלת על הצילומים של אייל שני, ותוהה אם יש דרך לרכוש אותם.
בניגוד לדעות הרווחות כאן בתגובות אני חושבת שאייל שני הוא מדען האוכל הכי יצירתי ומקומי שהיה כאן אי פעם.. הוא פשוט גאון ולעיתים כדרכם של גאונים הם נוטים להיות אקסצנטרים - זה לא אומר שום דבר מהותי על היצירתיות או העשייה שלהם.
אם תרצו אשמח לתת כמה דוגמאות - אבל מכיוון שמדובר בתגובה אסתפק בזאת....
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
לכל אלה שחושבים את עצמם...
צ,
26/05/05 17:14
| נראה אתכם מצלמים משהו יותר טוב... ועד זה שאתם יורדים על הפלצנות, מה פלצני בפלפל ירוק? מה? אני די בטוח שהרבה מכם בכלל מסיקים את זה מדעות אחרות, ואולי ממשהו אחר מי יודע.... והאוכל.... נראה אתכם עושים משהו יותר טוב! קצת לפרגן
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
ואני חשבתי שהמדור שלו
תו,
13/05/05 12:34
| |
 |
7.
צר לי, אבל המלך הוא עירום
ל"ת
יוסי,
10/05/05 00:24
| |
 |
6.
פוזה
רונית,
17/03/05 19:53
| |
 |
5.
כל כך דבילי שבא לבכות
ל"ת
מימי,
21/02/05 22:03
| |
 |
4.
איל אתה מתוק שבא לאכול אותך
ל"ת
ירושלמית יפה,
16/01/05 15:53
| |
 |
3.
אייל שני היית ונשארת פתטי
יונתן,
מרכז,
10/01/05 17:18
| טבח כל כך מוכשר רק להרוס עסק הוא יודע טוב יותר מלבשל אבל באמת אייל תתרכז בבישול שם אתה גאון אמיתי ומבוזבז
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
כל כך דבילי שבא להתבייש
ציפי,
ת''א,
11/11/04 16:32
| |
 |
1.
נו באמת אייל!
רונן,
28/09/04 03:40
| |
|
|
|