 |
10.
ריבת בצל זאת לא המצאה של קדם
רינה,
ארה''ב,
18/08/04 06:54
|
וגם העבניה הגיעה דרך אמריקה. אם היו שפים כמו קדם אז העגבניה, הפלפל וכל מה שנחשב מקומי לא היו בשימוש. ריבת בצל היא לא המצאה של קדם ועם כל זה שהוא שף מעולה, קצת צניעות ופרגון לאחרים לא תזיק. מה הרעיון - שכולנו נאכל אוכל ''מקומי'' בלבד דיקטטורת הטעם בפעולה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
חידוש מענין - ישראל מחולקת ל-2
מור,
17/08/04 17:57
|
רק בגליל ויהודה יכול להיות אוכל ישראלי?! קדם, אם לא את התל-אביבים את מי היית מאכיל במסעדתך?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
שני שפים מצוינים-ישר כוח!
ל"ת
אכלתי אצל שניהם,
17/08/04 11:06
|
|
 |
7.
חיים כהן זה בישול אמיתי ישראלי
ספי,
17/08/04 11:03
|
|
 |
אולי פעם אבל תראה מה נהיה
חיים, לא כהן,
17/08/04 12:08
|
ממנו היום. הבנתי שהוא שותף בדיקסי והאוכל שם אמריקאי ומגעיל. מה הוא בכלל עושה היום?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
מה רע בלרצות לעשות כסף?
מישמיש,
17/08/04 08:31
|
כנראה שבלי ששמתי לב זה הפך למשהו רע........ אין בזה בושה ורווח הוא הדבר הכי בסיסי שאפשר להסתכל עליו כיום.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
רפי כהן
טלי, מרכז,
17/08/04 04:30
|
מה יוצא לקדם מההתנשאות כלפי כהן? מה זה משנה מטבח איזורי או לא, כבר הרבה זמן לא היה שף שהצליח כל כך בתל אביב בזכות האוכל שלו. הכסף זה רק בונוס. למה יש כאלו שבטוחים שחייבים את פוזת הקורבן?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
קדם הוא המייצג לרגשי נחיתות
תל-אביבי,
תל אביב,
17/08/04 03:54
|
לרגשי נחיתות ירושלמים. מבשל בסדר, אבל לא עושה כסף מהמסעדה. מה לעשות, ירושלמי
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
who cares???
ny,
16/08/04 19:31
|
|
 |
2.
קדם גאון
קולגה,
16/08/04 18:11
|
|
 |
איזה שטויות
מכיר,
16/08/04 19:06
|
מה גאון. הוא עושה אוכל טוב מאוד, אבל גאון? הוא לא מתקרב לקרסוליים של חיים כהן. והוא גם בטוח שהוא המציא את המטבח הישראלי- שוב לא נכון. זה היה כהן.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אתה בהמה
קורא,
17/08/04 09:51
|
אם אין לך מושג אז עדיף שתשתוק ולא תבלבל את המוח. ההבנה שלך שואפת לאפס.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מכיר- שיחקת אותה
כל מילה בסלע,
16/08/04 21:02
|
|
 |
1.
גבי אחלה מראיין
ל"ת
אני ראשונ(ה),
16/08/04 16:16
|
|