|
|
עד כה: 9 תגובות, ב- 6 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
6.
להקפיא שלם
אודטה,
27/08/04 15:23
| אני מקפיאה את שורש הג'ינג'ר בשלמותו ובשעת הצורך, מוציאה , מקלפת קטע קטן, מגררת על מגררת, ומחזירה את היתרה לפריזר. מומלץ
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
מספיק עם הפלצנות
ל"ת
כולה שורש,
27/08/04 01:36
| |
 |
4.
בקשה
אור, כשדים,
26/08/04 23:34
| |
 |
תשובה ל-4
מיקי, ת''א,
27/08/04 20:24
| |
 |
ברמלה, בשוק
ל"ת
איווי,
28/08/04 19:31
| |
 |
3.
צריך פשוט לקרבע אותו
ל"ת
משה,
26/08/04 22:32
| |
 |
2.
גינגר טרי
משתמש,
26/08/04 21:16
| בלתי אפשרי לשמור. מקסימום לגורר אותו לקערה לכסות ולשים בפריזר. ככה הוא נשמר יותר טוב.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
to keep ginger fresh
me,
usa,
26/08/04 19:09
| you can grind it and frize it. To use again just micowave it. it does loose some of its strong flavore, so you will need to use more, but at lis you don't throw half away
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מיקרוגל????
מזועזע,
26/08/04 21:39
| זו בהחלט העצה הדלוחה שראיתי. מיקרוגל הוא דבר פסול. הוא הורס את האוכל שלנו- איך בכלל אפשר להמליץ על התועבה??? לך לך לחמם במיקרו .אנחנו נלך לסופר.
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|