 |
9.
Turkey Pastrami
recipe source,
recipesource,
02/09/04 22:01
|
From www.recipesource.com
* Exported from MasterCook *
TURKEY PASTRAMI
Recipe By : ESSENCE OF EMERIL SHOW Serving Size : 0 Preparation Time :0:00 Categories : New Imports Meat - Poultry
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method -------- ------------ -------------------------------- 1 2 1/2 pound turkey breast, skin-on Brine: 1 quart water 1/2 cup tightly-packed brown sugar 1/2 cup kosher salt Dry spice mix: 1 tablespoon whole black peppercorns 2 teaspoon dried thyme leaves 3 bay leaves 1 teaspoon whole cloves 6 garlic cloves, -- roughly chopped 1 teaspoon dried juniper berries Dry rub: 1/3 cup crushed dried juniper berries 1/4 cup coarsely-ground black pepper
In a small sauce pan, combine water, sugar and salt; bring to a boil, stirring until solids dissolve. Remove from heat and add dry spice mixture. Let cool. In a nonreactive container pour cooled brine mixture over turkey breast until completely covered. Refrigerate, covered, for 48 hours.
Preheat oven to 250 degrees. Remove turkey from brine and rinse under cold water. Dry thoroughly with paper towels. Using the palms of your hands, press 2/3 of dry rub mixture onto skin side of breast. Press remaining mixture onto other side. Place breast on a rack, skin-side down and bake for 1 1/2 hours. Cool and wrap tightly in plastic. It will only improve in flavor if aged for up to 1 week.
Yield: 2 1/2 pound Turkey Breas
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
כתבה מטומטמת
איש רעב,
02/09/04 11:05
|
ממש אין מה לומר יותר-קנו הודו צפו אותו בדבש ולבריאות-תחנקו עם זה. לבשל את הבשר? לצלות? לאכול חי? מה זה בכלל צריך להיות הטימטום הזה?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
בואנה 8, קצת פחות עצבים...
ל"ת
תרגע...,
03/09/04 09:05
|
|
 |
7.
פסטרמה
יהודית,
02/09/04 10:56
|
|
 |
6.
מה עם הפסטרמה?
דוד,
ירושלים,
01/09/04 20:50
|
אני סוף סוף רוצה לבשל\לאפות\לרקוח תבשילים והמתכון להכנת הפסטרמה חסר!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מתכון להכנת פסטרמה
אמיר,
חיפה,
01/09/04 23:14
|
|
 |
לאיזה סופר צריך ללכת?
דוד,
ירושלים,
02/09/04 08:41
|
בשכונה בה אני מתגורר יש כמה וכמה מרכזי קניות. הפסטרמה אצל כולם באותו טעם??
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
אם אין לך מה לכתוב
אל תכתבי,
01/09/04 20:27
|
|
 |
4.
silan
malenie,
liverpool,
01/09/04 16:41
|
|
 |
3.
מה זה סילאן? - (ממתכון החלבה)
ל"ת
ריקי,
רווקה ללא,
01/09/04 15:59
|
|
 |
Silan = Date Honey
The answer,
Ansar,
02/09/04 21:10
|
Silan is Date Honey. So - Riki haravaka is very relevant. Date, honey - get it? Ha Ha.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מה???
ofer,
01/09/04 16:14
|
|
 |
2.
מה קורה עם הפסטרמה?
ריקי,
גבעתיים,
01/09/04 15:40
|
|
 |
נגמרה...
נעמה,
02/09/04 01:57
|
|
 |
1.
איך מכינים את הפסטרמה?
ל"ת
בורה,
01/09/04 15:12
|
|