 |
14.
אחלה!!!
ל"ת
תמי,
חיפה,
04/10/04 23:16
|
|
 |
13.
ממזר הז'יל פיסקאר הזה, בן 36
ז'קלין,
חולון,
01/10/04 16:26
|
|
 |
12.
אני לא מבינה מה הולך כאן. פדרו
אידה,
אילת,
30/09/04 22:30
|
|
 |
11.
ז'ה טם, ססלר.
ליליאן,
ליון,
30/09/04 01:22
|
|
 |
10.
דן, וואלה אני מבסוט ממך!
קורא מעריב,
30/09/04 00:41
|
נעים, מצחיק, מעניין, בלי מילים מפוצצות מדי, בלי להעליב מידי. ותמיד עם סוף מעניין. אולי המעריב האלה יתנו לך יותר במה על חשבון המיברג המשעמם, טרחן והמיותר הזה. אחלה , נהנה לקרוא אותך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
לך הביתה
dd,
29/09/04 19:36
|
הלוואי יפטרו אותך, קוטר אוכל על חשבון אחרים, אני שונא אנשים כאלה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
סביר להניח שאתה שונא את
ספקלריה,
על הקיר,
30/09/04 22:28
|
|
 |
8.
אוף, איזה זיין שכל.
ל"ת
גילי,
29/09/04 15:56
|
|
 |
7.
שוב תודה לך. אהבתי את הביקורת
יעקב,
בייג'ין,
29/09/04 14:58
|
|
 |
6.
תענוג של מבקר
צ'יקי,
29/09/04 10:31
|
|
 |
5.
סבתי ז*ל הייתה יושבת בקפה בבלי
אורן,
הונגריה,
29/09/04 09:27
|
במשך שנים, יחד עם כל חברותיה ההונגריות. אצל גבי יש אחלה מלאווח, פיצה טעימה מאוד, ואם הוא במצב רוח טוב, גבי הוא בנאדם נשמה. ד*ש לאסתר, ישראל, לאריסה ואינגה, ולכל המשפחה מבודפשט, הונגריה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
עשיתה לי את הבוקר,ציטוט נפלא!
ל"ת
דנדן,
תל הביב,
29/09/04 09:19
|
|
 |
3.
תתבייש
תומאס,
29/09/04 02:59
|
במחי אצבע אתה יכול להרוס את הפרנסה של בעלי המסעדה. תתבייש לך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אין מה להתבייש!!!!
לוקולוס,
גוש דנס,
29/09/04 09:29
|
כאשר לוקחים 120 ש''ח לאדם(בלי להתבייש) צריך לעמוד לדין הביקורת! בסכום הזה אפשר לאכול היטב בפסטיס, רפאל, גיליס,וכו. תפסיקו להיות פריירים ולקבל את גזירות המסעדן בלי עוררין! זה כספכם ותשקיעו אותו בצורה הטובה ביותר. אין צורך להיות הישראלי המגעיל שאף פעם לא מרוצה, הרוטן תמיד, ושחושב תמיד שהוא פרייר. אבל כאשר זה לא מצדיק את הכסף מספרים לחברים.. ואם אתה עתונאי אז מספרים לכלם. זה אחד מסיכוני המקצוע של מסעדן!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
זה לא 120 ש''ח. זה 140 ש''ח.
שוד,
01/10/04 23:41
|
באילת כידוע אין מע''מ (נקווה שבקרוב יקחו להם את המתנה המיותרת הזו שניתנת להם על חשבוננו). ארוחה באילת של 120 ש''ח היתה עולה בתל אביב 140 ש''ח. בשביל הסכום הזה היו צריכים להגיש ארוחה עילית. לא תפוחי אדמה ברוזמרין ושמנת. כל הכבוד לססלר. גם כותב יפה וגם ניכר בו שמבין. מבקר מזון אמיתי. לא מהז'אנר הקיסוסי.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
העבודה שלו זה לא לפרסם מסעדות
סופוקלס,
29/09/04 06:26
|
הוא מבקר מסעדות ואומר מה דעתו כדי שאניני טעם ידעו אם לבקר במסעדה או לא.
אין מה לדאוג לפרנסה. 95 אחוז מהאנשים (ואני בינהם) הם לא אניני טעם. אוכלים מה ששמים להם בשולחן.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
יקירי
ע.פורטה,
28/09/04 21:42
|
|
 |
1.
מה קרה לז'אן ז'ראר?
ג'ורג',
פריז,
28/09/04 20:37
|
אהבתי את הביקורת, הייתי שם ונפגעתי... והתרגשתי מהציטוט מהירחון הספרותי, ממתין להמשך. סחה על הצילום, רזיתה?
הגב לתגובה זו
|
|