 |
22.
כל כך הרבה חסר
יואב,
26/10/04 15:44
|
כל כך הרבה חסר כאן שאני לא יודע מאיפה להתחיל: אפשר אולי בקדירת הטלה המדהימה בפרונטו (190 ש''ח לשני סועדים) אמנם רק 95 לסועד אבל מרגיש כמו הרבה יותר. או למשל בפילה הבקר בבצק עלים עם רוטב פורט במחיר של 119 שקלים בלבד במסעדת גיליז בנמל תל-אביב (גם את סטייק הפילה בקר ב-105 שקלים צריך לציין) ואפילו כל מנה במסעדת איל פסטיו היתה נכנסת לקטגוריה בקלות (לא כל כך בטוח שבצדק אבל נניח) לדוגמא אוסובוקו אלה גרמולטה (בשר עגל עם עצם חלולה ברוטב ירקות מעורבים) - 112 שקלים קלילים כמובן אי אפשר לשכוח את צלעות הטלה הצלויות עם שיני שום אפויות ביין אדום מתובל של מיקה במחיר של 115 שקלים שווים לכל נפש או הפאיאה (פירות ים ובשר) של תהל במחיר 130 שקלים חדשים בלבד הרשימה עוד ארוכה וכבדה לכיס וזה עוד בלי לצאת מתל-אביב...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
21.
מאנטה ריי -כמה הגון ככה טעים
הדס ענבר,
מרכז,
12/10/04 07:34
|
|
 |
20.
לובסטר במול ים
מול,
10/10/04 10:02
|
|
 |
19.
אוכל מצויין ולא כל כך יקר
sagi,
10/10/04 09:38
|
אם אתם מחפשים אוכל מצויין מבית מטבחו של קובי בנדלק , תרוצו מהר לבר -קרולה אשר בכפר-סבא. אוכל מעולה במחיר נוח לכל כיס. אנחנו אכלנו שם ונהננו מכל רגע.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
18.
רפי כהן שרלטן
קולגה,
10/10/04 01:56
|
די כבר עם השטויות- להחליף תפריט ולהוריד מחירים לאלתר!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ואתה קנאי!
ל"ת
רחב,
אופקים,
10/10/04 09:56
|
|
 |
17.
זה הכל?!
דן,
ירושלים,
10/10/04 00:07
|
100 שקל מספיק להכנס לרשימה?
בירושלים יש הרבה מסעדות שעוברות את הסכום הזה
אבל כרגיל, מעריב ממשיך להיות מקומון תל אביבי
הגב לתגובה זו
|
|
 |
16.
אכלתי ב''אושן''
איל,
ת''א,
09/10/04 23:45
|
את הארוחה ב-799 ש''ח, היינו 4 אנשים וממש התפוצצנו מפירות ים מקבלים 4 קערות ענקיות לא כמו בכל המסעדות שמשלמים יקר ומקבלים דוגמית. וזה כולל גם ראשונות ובקבוק יין. מזה כל הזיוני מוח של האנשים? אכלית גם במול ים ובקלואליס והיה שווה-אתם יודעים שלובסטר חי שמוכרים הוא כמעט בין שנתיים ומייבאים אותו מארה''ב-זה עסק יקר!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
15.
מול ים דוחים
ל"ת
,,,
09/10/04 23:03
|
|
 |
למה?
ל"ת
מול,
10/10/04 09:59
|
|
 |
14.
פה זו מדינת היהודים????
אמיר,
09/10/04 21:51
|
|
 |
סבא שלי אכל רק כשר,ואיפה הוא??
זלמן רבינוביץ,
גטו וורשא,
09/10/04 22:35
|
תגמרו עם השטויות שלכם, כשרות זו סך הכל עבודה למשגיחים לרבנים וכל שאר אוכלי החינם!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
13.
מביני עניין באוכל טוב ושירות
טל,
09/10/04 20:25
|
אין בארץ נ ק ו ד ה בכל מקרה אתן המלצה ל'מסעדנים' הישראלים, שנו וגוונו את התפריט מידי פעם. בחיי שמשעמם אחרי הביקור הרביעי, נכון רפי כהן? על רמת השירות(בכל מסעדה) לא הייתי מתיחס, זה באמת לוקסוס בארץ!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
12.
פסטיס פסטיס פסטיס!!!
ל"ת
דנדן,
גוש דנס,
09/10/04 17:29
|
|
 |
אוי כמה אתה צודק,רק פסטיס!
ל"ת
מתוקה,
בצלחת,
09/10/04 22:40
|
|
 |
פסטיס. נקודה! מסכימה עם קודמיי
ל"ת
דנה,
10/10/04 11:51
|
|
 |
pastis........ ?
Yoz,
Ramat Gan,
10/10/04 15:18
|
|
 |
11.
מדובר במדינה של ויקי כנפו?
איציק,
09/10/04 16:40
|
לפחות תפסיקו להתגאות במסעדות הפלצניות שמעות מחירים בשביל סנובי הדינה שכמה שיותר יקר יותר טוב. מטורפים, תסתובבו בעולם, הרי כסף כנראה לא חסר, ותראו שהמחיר בלבד אינו פקטור ובמסעדת דרכים באירופה הרמה יותר גבוהה והמחיר הרבה יותר נמוך. אגב מי שרוצה מוח קופים יוכל להשיגו יותר ביוקר אם זו משאת נפשו, כנל כמהין מיחדים ברומא. הצרה שלא רואים על הפנים של מי שאכל תוצאות המזון, אפשר לנבור ביציאות אבל את החרה אי אפשר להדביק על המצח, אז איך ידעו מה אכלתם?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
10.
צ'ימיצ'אנגה- מ ד ה י מ ה !!!
שרון פלוטקין,
ראשון לציון,
09/10/04 04:21
|
השף הכי נחשב (אבי קונפורטי) במקום הכי מושקע עם השרות הכי מיקצועי והאוכל הכי יצירתי והכי טעים כבר יותר מ-9 שנים! אז מה מבלבלים לי על כל שאר המסעדות?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
דוקא הכי חא נהנתי שם
ל"ת
רמי,
09/10/04 18:49
|
|
 |
9.
היחס של מעריב ל''כתית''
אחד מהבראנז'ה,
08/10/04 20:36
|
גובל בשערוריה - מי שבעסק יודע שהביקורת של שגיא כהן והביקורת הנוכחית נגועות בחוסר תום-לב.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תן פרטים!
ל"ת
למה אתה מתכוון?,
09/10/04 19:44
|
|
 |
בוא נגיד
ד''ר לחוקי תנועה,
10/10/04 09:45
|
שמוסר התשלומים של אנשי ''מעריב'' שהתארחו במסעדה לא היה מהגבוהים שנראו במקומותינו.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
קלואליס וכו...........
שכן,
מהמגדל השכן,
08/10/04 19:55
|
כבעל מסעדות בחו''ל וכאיש שמעריך את עצמו כגורמה, להוציא על לובסטר35אירו זו מציאה ממש, אבל וכאן מגיע האבל, השרות!!!! כאשר קלואליס והדומות לה מתהדרות בסטודנטים שאינם יודעים ממה מורכבות המנות(אלא רק בערך), כאשר הם אינם יודעים להגות נכון את שם המנות(וקוקי הופך לעוגיה), כאשר הם לא נטלו ציפרניים לפני השרות, (ולפני אולי עבדו במוסך)והם מעבירים לך את מנת השכן מתחת לאף(ואתה מריח את הזעה הנודפת מתחת לבית השחי, או הסחי!) ומשאירים טביעת אצבע משומנת(דק) על הצלחת, כאשר נעליהם לא מצוחצחות, והחולצה מקומטת זו אינה מסעדת יוקרה, אבל בפרובינציה הישראלית זה מה יש. לדעתי המסעדה הטובה ושוות כסף בארץ היא ''רפאל'' למרות שגם שם המארחות היו יכולות ללמוד קצת נימוס! )ורוב ההערות נכונות לרוב המסעדות גם היקרות. בקיצור its still a long way 2 go
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מסכימה איתך בהחלט
שרון,
שוויץ,
09/10/04 22:45
|
מסעדת יוקרה זה הרבה מעבר למחיר, למרות שמחיר המנות בכתבה לא מעבר למחיר ממוצע. אני מבקרת בעיר מגוריי הרבה במסעדות יוקרה ושם פשוט תענוג לקבל שירות, הכל לפי הכללים והרבה יותר מזה. לדעתי בארץ מסעדת יוקרה נמדדת עפ''י המחירים בתפריט ולא יותר.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
פלצפן- בצ'ימיצ'אנגה הייתה!
שרון,
שכנה של השכן,
09/10/04 04:33
|
אדוני השכן, תגובתך לא הולמת את המסעדה שבחרת! רפאל זה לא מטבח לצערי גם לא איכות וגם לא אמירה קולינארית אבל זה מכונה אופנתית לסחיטת כסף מפרארים פלצניים כמוך.
אם אתה מתימר להבין באומנות המזון בזמנים מודרניים- גש לצ'ימיצ'אנגה!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
עברית רבותיי, עברית
מילון אבן שושן,
חובה בכל בית,
10/10/04 00:05
|
פלצפן או לא, הוא לפחות טרח ובדק את העברית בגוף ההודעה. קשה לומר את אותו הדבר לגבייך. לכן, להבא נא לשים לב: 'היית' במקום 'הייתה' וגם, רפאל זו מסעדה ולכן 'זו מכונה אופנתית' ולא 'זה מכונה אופנתית'. אליעזר בן יהודה היה מתהפך בקברו לו ידע זאת ...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
נו?ומה הבשורה הקולינארית של
השכן,
של השכנה,
09/10/04 06:56
|
צימיצאנגה? אולי יגלו לנו? והשרות שם לא יותר טוב מאשר בכל מקום אחר בארץ.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ואיך אתה נראה??
ל"ת
אליס,
אחות של קלוא,
08/10/04 22:12
|
|
 |
לקלוא,ואליס רוצות להפגש?
השכן,
מהמגדל ממול,
10/10/04 07:07
|
ואז תדעי, תמונות עם חתימה נגמרו, אבל אז האבא שלכן יקבל את הביקורת ישירות, והוא עם כל הפוזה והשחצנות לא יואהב!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מלצר זה לא מקצוע אלא אמצעי
שאול,
תל אביב,
08/10/04 21:37
|
להרוויח כסף קל, וכאשר בעל הבית איננו מעריך אותך ואיננו מסביר מה אתה מגיש זו התוצאה חביבי
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אמהלה אני חושבת שלא נהנת שם!!!
ל"ת
אילנה,
גלי ים,
08/10/04 21:24
|
|
 |
7.
הלובסטר הזה מאוד טעים!! מעולה!
צבי,
גוש דן,
08/10/04 14:41
|
ממש מומלץ. אבל מה אעשה ואבי שבשמים גזר עליי לא לאכול את זה? ולכן מן הראוי לא לעשות כתבה הכוללת מאכלים אלו! אחרי שרוב היהודים לא אוכלים את זה. שיהיה בכתבה נפרדת של אוכל לכל העולם.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מדוע אתה חושב ש''רוב היהודים...
כפייה,
הרצליה,
08/10/04 17:22
|
לא אוכלים מאכלים אלה ? בדקת זאת ? ראית איזה מדגם ? סקר ? לא. אני מבטיח לך שאתה גם טועה. מה אתה חושב, שרק בישראל יש יהודים ? בכל העולם, אתה חושב שהיהודים אוכלים כשר ? אתה טועה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לא יכולים לממן פלצנות כזאת
איציק,
09/10/04 17:39
|
פרט אולי לגברת המתערטלת בכספי מה שקיבלה עבור הצילום
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
מול הים
יעל,
08/10/04 08:45
|
אכלתי ארוחה חלומית בטור ד'ארג'ן בפאריז, סעדתי פעמיים אצל רובושון בפאריז, ובעוד המון מסעדות נפלאות בצרפת, בשוויץ, באיטליה, בארצות הברית ובישראל. וכן, בזבזתי פעמיים המון כסף במול הים ואכזבתי הייתה רבה. אני מוכנה לשלם המון כסף על אוכל טוב - וזה היה המון כסף על אוכל בינוני ופלצני. אצל רפאל משלמים הרבה פחות על אוכל הרבה יותר טוב (שלא לדבר על אוירה ושירות הרבה יותר נעימים).
הגב לתגובה זו
|
|
 |
צודקת ב-100%
יהונתן,
09/10/04 16:45
|
א. מול ים ולא מול הים ב. ניסיתי וגם התאכזבתי מאד ג. ממש לא שווה את הכסף והדרוג המוזר בגומיו
הגב לתגובה זו
|
|
 |
טור ד'ארז'ן
גידי,
תל אביב,
09/10/04 10:31
|
אם אכלת במסעדה זו בשנות השבעים, סבבה. אם בעשור האחרון, נפלת למלכודת תיירים לא רעה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לפחות תגיבי על המקום הנכון
אילן,
רחובות,
08/10/04 18:09
|
יש הבדל גדול בין ''מול ים'' ל ''מול הים''. אלה שתי מסעדות שונות בתכלית.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
שווה לנסות בקלואליס.
ל"ת
אראל,
08/10/04 13:21
|
|
 |
5.
מתגעגע לאוכל בארץ
Ben - Californi,
08/10/04 06:27
|
בהשוואה לקליפורניה - המחירים מצחיקים ממש. אני כבר ממש מחכה לבוא לארץ כדי שאוכל לחגוג בכל המסעדות.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
who cares that you're waiting?
ל"ת
Julie,
08/10/04 11:25
|
|
 |
4.
30$ is a fair price
Tal,
USA,
07/10/04 22:26
|
Here in miami i pay 20 to 30 dollars per main dish. its not that expensive.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
the food in US is much expensi
ל"ת
;askl,
08/10/04 10:42
|
|
 |
3.
מי שאוכל שרצים - פראייר
ג'ו פלקונטי,
07/10/04 21:48
|
מה הפלא שמסעדות גובות מחירים חסרי שחר כאלה? אם אדם כך כל מטומטם עד שהוא מוכן לאכול ג'וקים וכל מיני שרצים מסריחים - אז בטמטומו הוא יסכים גם לשלם מחירים כאלה.
איזה מטומטמים. מאכילים אותכם בג'וקים ושרצים וכדי לפתות אותכם קוראים להם פירות ים. איזה פירות - מדובר בשרצים ורמשים. גועל נפש אמיתי. זה כמו לקרוא לחרא של חמור פירות המעי.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
hhhaaaa......
ido,
u.s.a.,
09/10/04 19:22
|
you are a stupid asshole....... you don't know what is a real food......
הגב לתגובה זו
|
|
 |
טמבל
אילן,
רחובות,
08/10/04 18:12
|
טמבלים לא מתים, הם רק מתחלפים. תמשיך לאכול שניצלים כשרים ומזעזעים
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מה לעשות, לכל הנרגנים פה לא
צבי,
הים התיכון,
08/10/04 14:50
|
נעים לשמוע, אבל ג'ו צודק! זה לא קשור לטעם וריח! איזה גוי החליט פעם לאכול שרימפס ולובסטר, שהם סה''כ שרצים ורמשים שחיים בים, ולכן אנחנו צריכים לאכול את זה גם?? הסיניים אוכלים עכברוש על האש וג'וקים, כל מה שזז חוץ מרכב, וכל מה שעף חוץ ממטוס. אז אנחנו גם נאכל את זה??!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
צר עולמך מעולם נמלה!
ל"ת
מינן בר,
08/10/04 12:38
|
|
 |
לדעתי אתה השרץ האמיתי פה
רפיק,
ת''א,
08/10/04 10:33
|
תאכל את הלב, צר עין שכמוך, על כך שאנשים נהנים מאוכל שכנראה אתה לא ממש מבין. ועוד להתנסח בצורה כזו ברברית, מי אתה בכלל??
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אידיוט
ל"ת
ערן,
08/10/04 02:02
|
|
 |
אתה אידיוט. נקודה.
רונה,
07/10/04 23:45
|
אין לך מושג מה אתה מפסיד !!! אני משערת שגם בשר וחלב אתה לא אוכל ושוב- ההפסד שלך. צ'יזבורגר זו אחת מהנאות החיים. תמשיך למלא מצוות ולסתום את הפה. עדיף.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תגובה ל רונה
מוטי,
אשדוד,
08/10/04 02:57
|
לפי ה תפריט ה קולינרי שלך את מאוד שמנה ו כנראה גם עם 45 אחוז שומן זה מאוד מגעיל עד ש תרזי עדיף לך לשתוק.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
טעמת פעם ? כנראה שלא
דינה,
07/10/04 22:44
|
מי שרוצה לשמור כשרות - זכותו, זה עדיין לא אומר שבאמת הוא מרוויח משה משהו, או לחלופין שאנחנו מפסידים מאי שמירה - להיפך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
על טעם וריח אין להתווכח
שי,
מודיעין,
07/10/04 22:12
|
שמעת פעם את המשפט החכם הזה?
אם אנשים משלמים כסף כנראה שהם באמת נהנים.
שלא לדבר על כך שמבחינה תזונתית השרצים הללו בהחלט עדיפים על בשרים עתירי כולסטרול.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
שי אדיוט, שרצים = כולסטרול נקי
ל"ת
איכסססס,
08/10/04 15:39
|
|
 |
ומרק עם קרפלך זה בלי כולסטרול?
לוקולוס,
תל אביב,
08/10/04 22:10
|
וכבד קצוץ? ורגל קרושה? וטחול ממולא? וצלי אווז? וטמבל כמוך זה אולי בלי הרבה כולסטרול אבל הטפשות הסטיגמטיות וצרות המחשבה שלך הי דביקה! לא רוצה אל תאכל אבל תלמד עובדות לפני שאתה נוגע במקלדת אהבל!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
כמו אומנות מודרנית
ג'ו פלקונטי,
08/10/04 00:31
|
אותו עיקרון
אנשים מוכנים לשלם מליונים עבור חרא על הקיר. [חרא - תרתי משמע. יש מייצגים של צואה אמיתית].
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אתה בחור מצחיק
אוהד,
08/10/04 07:05
|
שעשע אותנו עוד עם ההבנות המדהימות שלך... בטח יש לך מה לאמר על עוד כמה בעיות קשות בעולמנו..
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
אולמי ארגמן
ריק,
חולון,
07/10/04 19:52
|
לכותב הציני אולמי ארגמן נמצאים בעיר חולון כבר 30 שנה !!! ולא כפי שנכתב בבת - ים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
קלואליס-זבל של מסעדה
דני,
06/10/04 09:13
|
מילא היה שווה אבל המחירים ללא פרופורציות והשירות חובבני להפליא המסתתר מאחורי נפיחות של חשיבות עצמית
הגב לתגובה זו
|
|
 |
כנראה שלא אכלת
דני 1,
08/10/04 13:23
|
בקלואליס ופשוט התבלבלת. שירות מקסים, אוכל מדהים ובקיצור- שווה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לאכול בארץ צחוק כתבה מטומטמת
נמיר,
07/10/04 21:26
|
|
 |
לאכול בארץ
ישראל,
מרכז,
09/10/04 16:11
|
טוב טעים וזול מהרבה מרוב המקומות בעולם. ומסעדות היוקרה אצלנו מחיריהן נמוכים משמעותית מכל מקבילה אחרת בעולם. אז כדי לאכול טוב מאוד, טעים, משביע ומהנה אין מה לנוע לחו''ל.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לנמיר הפלצנית
שנאה עצמית,
08/10/04 10:44
|
האוכל בארץ זול משמעותית מכל מדינה אירופית ו/או ארה''ב. וזה כולל את מדינות מזרח אירופה.
יותר מפעם אחרת השארתי 100 דולר לראש בארה''ב ו130 יורו לראש באירופה.
אז די כבר עם השנאה העצמית החולנית הזו והצורך להשמיץ את המדינה בכל מחיר.
הגב לתגובה זו
|
|