|
|
עד כה: 2 תגובות, ב- 1 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
1.
ברור לחלוטין
ג'ו פלקונטי,
11/10/04 00:51
| כקרוב משפחתו של מי שלימד את רובושון לבשל - תרשו לי להאיר את העיניים.
אין כל היגיון שלטאה מבושלת בציר כיס מרה של עטלף, תהא טעימה יותר מאוכל קונוונציונלי. המשוואה שמה שיותר ביזארי הוא יותר ''עילי'' ויותר טעים - נובע מאותה רמאות המכונה אומנות מודרנית, יעני, מה שיותר קשקוש ככה יותר אומנותי. לכן, תפוח אדמה אפוי בפשטות יהיה טעים יותר משלפוחית שתן של עכברוש מוגשת נא בתוספת מחית אוזני חמור אפויים בהפרשות של נמלים.
השף רובושון לימד אותי אישית כיצד להכין צ'יפס בלתי רגיל מתפוחי אדמה רגילים. אין משהו כזה. יצא לי גם לאכול אורז פשוט של שף ישראלי שבישל בזמנו במלון דן בת''א וששכחתי את שמו - אין כזה אורז. בקיצר - שני מאכלים בסיסיים שיד אומן הופכת אותם למשהו חלומי.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אהבתי מאד את הפיסקה השניה שלך.
t,
30/10/04 19:19
| |
|
|
|