|
|
עד כה: 10 תגובות, ב- 8 דיונים.
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
8.
חבל על הזמן הכי טעים זה ככה
ל"ת
אשר אחיטוב,
14/01/05 10:26
| |
 |
7.
תלוי איך שותפים את החסה!
חבל''ז,
02/12/04 14:34
| אין לאכול חסה שנשטפה בתעשייה.צריך לשטוף לבד.חוץ מזה ,בואו נהפוך לאנורקסים ,לא נלך יותר למסעדות,ובכלל נתאבד כי אם יראו לנו במקרוסקופ כל מה שאנחנו נושמים,מכניסים לכל חור,חבל''ז!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
למה
מישל,
תל אביב,
30/11/04 10:06
| |
 |
5.
מי מדבר על הדברה?
אלי,
19/10/04 17:05
| הירקות של 'חסלט' מגודלות עם מעט מאד הדברה. הם פתחו שיטה מיוחדת לגידול ירקות בסביבה סטרילית מחרקים כמעט ללא הדברה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
חומרי הדברה
david,
19/10/04 01:23
| הרבה יותר בריא לאכול את ה''חברה'' האלה מאשר חסות שרוססו בכל כך הרבה חמרי הדברה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
הדברה
מגיב,
19/10/04 13:24
| בחסותשלגוש קטיף יש פחות חומרי הדברה מכל חסה אחרת. ההבדל הוא בשיטת הגידול ובחממות המיוחדות שלהם, ולכן , מכל סיבה הירקות שלהם עדיפים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
לא נורא, תוספת חלבון קטנה...
ל"ת
שם,
18/10/04 18:10
| |
 |
2.
יא מאמא מסכנים הארנבים.....
ל"ת
ליאור,
18/10/04 16:21
| |
 |
1.
אוי ואבוי,מפחיד.גם החסה של גוש
ל"ת
קטיף נגועה בדבר,
18/10/04 13:02
| |
 |
לא הבנת את הכתבה הקטנה?
י ל,
18/10/04 13:25
| זהו חלק ממחקרים שעורכים בגוש קטיף. להזכירך חסלט נקי לחלוטין מכל החרקים האלו. ואולי זו הסיבה שהתדתיים מקפידים לאכול רק חסלט. מי יודע?
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|