 |
23.
כמה זה 350 ג' קמח - בכוסות.
ל"ת
אורנה,
19/01/05 07:56
|
|
 |
22.
אתי מקרית מוצקין ?
ל"ת
סיגל,
חיפה,
17/01/05 14:05
|
|
 |
21.
האם אפשר גם עם מילוי שוקולד ??
ל"ת
חגית,
17/01/05 09:05
|
|
 |
מילוי שוקולד
אורנה,
19/01/05 07:55
|
בטח. תבשלי קקאו סוכר מרגרינה ו- 2 כפות מים תמיסי ויש לך מילוי שוקולד נהדר.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
שוקולד
Shir,
21/01/05 03:28
|
|
 |
20.
טור מדהים,
מרינה ופרידה,
קריות,
31/12/04 17:53
|
א. הטור הזה מדהים ורואים שהתפול לא נופל רחוק מעץ... אהלן (עם צירה בלמד) דבר שני יש שיפור לבצק הזה שנקרא חשק ומשופר ע''י כך שמורכב מ חמאה שמנת וקמח... תנסו...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
19.
אפשר בלי שמנת?
קרן,
איטליה,
16/12/04 20:57
|
אני גרה באיטליה ואין כאן שמנת......האיטלקים לא יודעים מה זה..... יש דרך אחרת לעשות את הבצק?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
יש תחליפים
ללי,
בלגיה,
18/12/04 22:38
|
גם אני תקופה ארוכה חשבתי שאין באירופה שמנת חמוצה, יש שתי אפשרויות - האחת היא במדפי הגבינה הלבנה יש גבינות נוזליות שמנות של 10-15 אחוזי שומן, והשניה - במדפים של השמנת להקצפה יש גם שמנת חמוצה שמכילה 30 אחוזי שומן טעימים. לא תמיד כתוב עליה שהיא חמוצה אבל לפי האריזה והתוכן אפשר לראות. בהצלחה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
18.
מה ? מילוי הפרג באמת בלי סוכר?
ל"ת
אורי,
16/12/04 17:20
|
|
 |
17.
תוספת למלית הריבה
רונה,
16/12/04 12:12
|
למלית הריבה אפשר להוסיף קקאו. פשוט לזרות על הריבה המרוחה קקאו, זה משדרג להפליא.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
16.
...Can I make it without
Vered,
Boston,
15/12/04 19:47
|
|
 |
בצק שקמ
אתי,
16/12/04 11:42
|
|
 |
15.
Can I make the cake without fo
Vered,
Boston,
15/12/04 19:45
|
|
 |
14.
זאת אמא של אחי רז?
ל"ת
עליזה,
פרדס חנה,
15/12/04 17:48
|
|
 |
בצק שקם
אתי רז,
16/12/04 11:43
|
|
 |
13.
אסתריקה
משה,
15/12/04 14:05
|
כפי שידוע לי ומהכירות אישית אסתריקה משתמשת בפרג לרוב ממלא כל דבר בפרג ואפילו אם לא ידעתתם חביתה בפרג משהו משהו בקשו את המתכון
הגב לתגובה זו
|
|
 |
12.
אסתריקה , well done
שחר רז,
ת''א,
15/12/04 12:04
|
|
 |
11.
פשוט ולעניין!
ל"ת
גרשון,
צומת מילר,
15/12/04 11:06
|
|
 |
10.
זו אמא של הכתב אהוד רז?
ל"ת
דני,
ת''א,
15/12/04 09:37
|
|
 |
שאלה טובה גם אני רוצה לדעת...
ל"ת
שאלה טובה,
15/12/04 14:07
|
|
 |
כן! זאת אמא של אהוד רז.
ל"ת
נפוטיזם,
18/01/05 23:19
|
|
 |
9.
מה עם השופט משעל ?
ל"ת
דוד,
15/12/04 08:31
|
|
 |
8.
אפשר ללוש גם ביד???
רויטל,
15/12/04 08:30
|
יש אפשרות ללוש את המרכיבים ביד? ואם כן צריך לשים לב למשהו מיוחד?
אנא תשובתכם המהירה...
המילוי שלי כבר מוכן.....
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
בצל מטוגן מעשיר את טעם מלית
קורל,
15/12/04 07:35
|
הבשר. אני נוהגת להוסיף גם קורט זנגביל או אגוז מוסקט.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
בצק שק''ם
זקני הדור,
15/12/04 03:29
|
בצק שק''ם, כשמו כן הוא. וכן, ניתן היה בזמנו להקנות אותו רק בשק''ם, מוכן ומוקפא. הבצק לא משהו מזעזע. בסיסי מאד. ברוח זמננו, כדאי לשקול ורסיה של רסק תפוחי עץ או פרי אחר במקום כל השומן הזה...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
הכי חמוד!!
נעמה,
נטעים,
14/12/04 20:04
|
זה הטור הכי חמוד בעולם ואת נראית לי האישה הכי נחמדה בעולם. עם זאת, אני מקווה שאין פה עוקץ. השם שלך דומה בצורה מחשידה לשם ''אחי רז'' או ''אהוד רז'', שניהם אנשי סטייליסיימו. אני מקווה שהטור אותנטי כי אם כן, הוא מומלץ ביותר.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
נשמע קלי קלות של בצק
נינה,
14/12/04 15:38
|
|
 |
3.
איזה מאמי
בובי,
יואינג,
14/12/04 13:05
|
|
 |
2.
איזה טור מקסים!!!
סנדרה,
בית אלפה,
14/12/04 13:00
|
|
 |
1.
כמה שתופס...כמויות!
תמי,
תפוצות,
14/12/04 12:28
|
מוצא חן בעיני המתכון. אבל בתור אחת שגדלה על מתכונים של ''כמה שתופס'', הייתי מצפה שתתחשבי קצת יותר. כמה זה גביע של שמנת חמוצה? אני חיה בחו''ל, הגביעים אחרים! משקל או כמות. קמח תופח מאליו עדיין לא הגיע לכאן.... אז כמה אבקת אפייה על כמה קמח? וחוץ מזה יש מילוי שוקולד אולי?? - אם כבר מתחשק משהו מתוק... מחכה לתשובותיך, תודה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
בצק שקם
אתי רז,
16/12/04 11:56
|
שמחתי לתגובתך.ניתן בהחלט להוסיף כפית א. אפיה. אפשר גם ללא א. אפיה בכלל,הבצק קשה יותר ויש המעדיפים אותו כך! ( אני מדי פעם)
הגב לתגובה זו
|
|
 |
Self-rising flour : )
Michal,
U.S.A,
16/12/04 06:58
|
Tami, I don't know where you live, but if you are in the States, they have Self-rising flour here, you just have to look for it... I just got some the other day... took me a minute to scan the whole flour shelf before I managed to ''spot'' it.. : )
הגב לתגובה זו
|
|
 |
בצק שקם תגובה למס' 1
מוקי,
15/12/04 09:27
|
בטח אפשר שוקולד מכל הסוגים למריחה, למרוח מרגרינה או חמאה על העלה ועל זה לפזר שוקו וכמובן אפשר להוסיף אגוזים צימוקים קוקוס מה שרוצים זאת עוגת חרום מה שתשימי יצא טוב
הגב לתגובה זו
|
|
 |
בצק שקם
אתי,
16/12/04 11:53
|
|