 |
43.
יותר מדי אויר חם
אבו נפחא,
19/02/05 18:58
|
|
 |
42.
יח''צנות לא אפקטיבית
שפית,
11/01/05 17:51
|
בעקבות רון המבקר - תרתי משמע, אני רוצה להגיד משהו לאלה שמנהלים ועובדים במסעדות. רון לא מוסיף ליחסי הציבור שלכם, להפך, אפשר לציין שהוא גורע. אולי לא כדאי לתת לו להכנס גם אם ''פרקי אצבעותיו מדממים'', כלשונו. כל מה שהוא מצליח לעשות זה להכעיס אוכלוסיות שלמות מבלי ששכנע אותנו לבוא למסעדה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
41.
בילוי מעולם אחר
רני,
רהב,
11/01/05 03:59
|
אכן, עידן חדש במסעדנות בישראל. סוף סוף מקום ראוי, מכובד עם שרות מעולה ועיצוב מרהיב. האוכל מצויין, מבחר האלכוהול מגוון ביותר, ובסוף אפשר לבקר בשירותים מעוצבים ומבהיקים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
שוב כותב אחד הבעלים
לא קונה,
11/01/05 08:08
|
בעלי המקום יושבים חזק על הטוק-באקים ומנסים לאזן אבל לא יעזור. אנחנו יודעים ששום בן אדם נורמלי לא יאהב את המקום הזה, ומי שכן גם ככה לא יודע לקרוא ולכתוב...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
40.
געגועי לרנה מוקדי
יעקב אפרת,
10/01/05 23:24
|
מר מיברג נכבדי
אנא פנה לארכיון עיתונות, בקש כתבות של רנה מוקדי המנוח, שחתם בעיתון ''ר.איסטניס'' גדול מבקרי האוכל ומראשוני המבקרים. לפני 20 שנה ויותר כולם הכירו אותו ואת הקולגות שלו - רות בונדי ואחרים (נדמה לי שגם שאול אברון).
אח''כ שנן את הביקורות של ססלר ורוגוב. אני בטוח שגם אותם מכירים בכל מקום.
איני מבין מדוע יש להשתלח בנערות הצוות של המסעדה. מדוע ההרות הסקסיסטיות והשובניסטיות, מה אתה בעל הופעת מאצ'ו ? אתה ברד פיט? בסך הכל כבודו היה צריך לבקר את מקצועיותן ואת טיב הופעתן מבחינה אסתטית ולא כמבקר תצוגות אופנה או נערו גוגו במועדון.
כעט, איני מבין אם אדוני היה אובייקטיבי בביקורתו על המזון, הואיל וניכר בכתבה כי דעתו של המבקר הוסחה קשות ע''י הופעתן וגילן של העובדות.
כמו כן, לא ברור לי איכה יסחף גסטרונום וגורמה מנוסה כמוך, ויתפתה להזמין מנת פטריות במקומותינו, שהרי נהיר לו שאין הן בטיב אכיל או מהנה. מדטע הזמנת? בכלל במחיר כזה מן הראוי היה שתתכבד בכמהין מיובא מצרפת.
בכלל , אדוני לא יצא מברך ולא יצא מקלל, לא מהלל ולא מזלזל, אלא מבלבל.
הרבה להג יש בכתבה, האם משלמים לך בעיתון לפי המילה? אפשר היה למסור את הכתבה לעריכה ודילול חלקים לא רלוונטים, את המקום שהתפנה בעיתון אפשר היה למכור למודעה כל שהיא, שתכסה את עלות ביקורך במסעדה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
39.
ברבוניה-מולית אדומה,אדמונית זה
יעקב אפרת,
10/01/05 22:47
|
רוטבש.
רוטבש (אדמונית) - דג קפוא מיובא, נמכר ללא ראש במרכולים, בשחמותו (נקו היטב את השחור בתוך הבטן - זה מרה. גופו דומה במיקצת לגופו של הלוקוס.
ברבוניה (מולית אדומה) דג מקומי, ישנם 2 זנים - קטן וזן גדול, יש גם יבוא מחו''ל. דג קטן בהרבה מהאדמונית.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
38.
כרגע חזרנו משם רעבים.......!
ל"ת
לא משהו,
בכלל לא!,
09/01/05 23:01
|
|
 |
37.
מיברג אוכל....
א.,
09/01/05 21:24
|
וגם: צועד על קיבתו... מאכיל אותנו בלוקשים... לא חי על הלחם לבדו... אכול מקינאה לצעירים והיפים... אוכל ושותה כי מחר.... משתף אותנו בפנטזיה האכול מניוקית שלו... לשונו היא אש מאכלת...
ולפעמים מספק גם אוכל למחשבה....
הגב לתגובה זו
|
|
 |
36.
פרחיאדה פריפרייה
איכס,
09/01/05 17:34
|
המקום מנוהל כמו מועדון ריקודים למבוגרים נובורישים בלי שום טעם באופנה או קלאסה. בעיקר פרחות מחומצנות וערסים שמשחדים את הסלקטורית בכניסה. כל כך לא ראוי ואוכלוסיה כל כך מגעילה שאני אישית אתבייש להראות שם
הגב לתגובה זו
|
|
 |
חבל על כל שקל
מסכים איתך ועם,
תגובה 21,
09/01/05 18:04
|
|
 |
35.
מעט כסף.. 800 שח לשעת בילוי
MOMO,
ת''א,
09/01/05 17:15
|
ועוד אפשר לחשוב מה קיבלת.מנות קטנות קטנות...ובנוסף גם לא טעימות... בטח חזרת הביתה דפקת חומוס עם איזה לאפה טובה...ככה זה פלצנים.. משחקים אותה נהנים.. חוזרים הביתה רעבים.. נ.ב. מייברג.. אתה נראה כמו ליוויתן מתפלא שעברת סלקציה במקום המעפן הזה...(שדרך אגב הסלקטורית שלו נראית כמו קולב בבית אבות.. אבל שיהיה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
34.
סתם מסעדה של אתיופים
ברק שרעבי,
ת''א,
09/01/05 17:12
|
פעם ראשונה שלא הייתי השחור היחידי.אוכל יקר.עוד חודש אין שם כלב.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
33.
חצי נכה
יעל רייך,
הוד השרון,
09/01/05 15:33
|
|
 |
32.
מאוד נוח לזיין שמה בשירותים
ל"ת
MUSHLAM,
09/01/05 15:29
|
|
 |
31.
לא אוהבת לחכות למנה העיקרית
מורעבת תמידית,
09/01/05 14:57
|
לפעמים אנחנו אוהבים לבוא לאכול וזהו. לא לבזבז שעות. הסקרנות והתאוותנות למנות העיקריות... אולי היה נחמד אם מלצרים היו שואלים באיזה קצב הייתי רוצה את הארוחה שלי - זה מושלם!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
30.
הלו, זה אוכל ?
עכברת אוכל,
08/01/05 23:19
|
למה אי אפשר לספר על מסעדה נפתחת מבלי להכנס לעולם הפנטזיות האישיות של הכותב?
מה רע בלהתמקד בטיב האוכל, המרקם, צורת ההגשה, והטעם הכללי.
אפשר גם לספר על שרות המלצריות מבלי להוסיף תאורים לגבי גודלם הגופני.
זה מדור אוכל לא?? אם ארצה לקרוא על פנטזיות מיניות אלך לקרוא לי אצל ויק שפיר.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
29.
פשוט מדהים!
גלעד,
הרצליה,
08/01/05 20:10
|
הרבה יותר ממסעדה. לאור טיולי חובקי העולם לא נשאר לי אלה לקבוע שבשעה טובה, מסעדת 'מסה' קבעה סטנדרט חדש בחיי המסעדנות בארץ, העומד בסטנדרטים של הטובות ביותר באירופה וארה''ב. העיצוב מדהים, האוכל פשוט נפלא עד כדי סערת טעמים מושלמת בפה והשירות ללא כל דופי. המקום פשוט מותיר רושם. מקום בילוי בו חשבו על הכל עד לפרט האחרון.פאזה אחרת. מומלץ.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ARE YOU THE OWNER?
ל"ת
FOODY,
HOLLYWOOD,
09/01/05 01:41
|
|
 |
28.
BULLSHIT!!!!!!
ל"ת
BODEGA,
L A,
08/01/05 18:16
|
|
 |
27.
אני מעדיפה לקרא ססלר פי אלף
אלינה,
פת,
08/01/05 17:37
|
ושיפסיקו עם הזבלן הזה, מיברג. מי בכלל קורא את כל הבלבולי מוח שלו. דייי !
הגב לתגובה זו
|
|
 |
26.
במחיר הזה אפשר לאכול ברובושון
Y,
08/01/05 16:05
|
(כלומר באטלייה שלו, ברובע השביעי בפריס) ועוד לקבל 10 יורו עודף.
מחיר מוגזם לחלוטין.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
25.
הקשקוש על אלמוניותם של מבקרים
זאגט,
08/01/05 14:35
|
זה חייב להיפסק. נכון שהמבקרים ב''טיימס'' שומרים על אלמוניותם בקנאות וכמותם עוד מבקרים רבים, אבל מכאן ועד הקביעה שלתופעת המבקר המפורסם עם התמונה מעל הטור אין אח ורע בעולם הנאור - המרחק גדול. הנה, קחו דוגמא מהולנד, חלק מהעולם הנאור ללא ספק. גדול מבקרי המסעדות בהולנד, יוהאנס ואן-דאם, הוא כה מפורסם שילדים מצביעים עליו ברחוב. והתמונה שלו? נכון. מתנוססת בראש טור הביקורת המתפרסם בעיתון ''הט פארול''. נראה לי גם שלמרות זאת, הוא היה מצליח להבדיל בין אדמונית לברבוניה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
24.
בערב לא בריא לאכול
ל"ת
איילה,
מרכז,
08/01/05 12:42
|
|
 |
23.
חוויה בלתי נשכחת
אמיר,
תל-אביב,
07/01/05 23:10
|
ביקרתי פעמיים במסעדת מסה וזכיתי לחוויה והנאה בלתי נשכחת. העיצוב מדהים ועולה על כל דמיון, האוכל חוויה גסטרונומית שאין דומה לה אפילו במסעדות בחו''ל. האוירה מדהימה ומענגת. האוירה קסומה שבעתיים בישיבה בשולחן הארוך המרכזי ויוצרת אינטראקציה מענינת בין האנשים המזכירה את מסעדת אסיה דה קובה בניו-יורק. המוסיקה מנעימה את הארוחה והשהייה במקום הופכת לחוויה מדהימה. לאחר הארוחה התרווחתי עם בת זוגתי בבר המרהיב ביופיו ונהנינו מכל רגע.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
יש מסעדות מעולות רבות בא''י
ל"ת
אין צורך להגזים,
חרטת היח''צ,
08/01/05 11:46
|
|
 |
נראה לי שאתה קצת מהבעלים לא?
ל"ת
פקפקן,
08/01/05 01:20
|
|
 |
אכן, יש מקום לפקפוק...
ל"ת
רינה,
התיאור מוגזם,
08/01/05 11:49
|
|
 |
22.
מעל הכל כולנו בני אדם!
א.,
07/01/05 20:10
|
מעניין שגברים כנשים מתגודדים נגד הביטוי ''לוליטה'' שמר רון מייברג השתמש בו 4 (ארבע!) פעמים בכתבה אחת.
כל כך מצער להווכח שאלה שתרמו לבקע הרציני בין נשים וגברים עדיין חיים ביננו. מילים ותאורים מהסוג הנחות הזה אף פעם לא מביא שלום, רק מעורר זעם ישן.
אין צורך, רון יקר, לקבע את מעמדן של הנשים כקטנות וחינניות. המושג לוליטה - הוא מאוד פדופילי בעיקרו, כך שזה ברור מאיפה הפנטזיה הזאת מגיעה.
ולכן, היות ואתה מתעסק עם קוראים עירניים מאוד, קח בחשבון שתהיה פה התנגדות למסרים בלתי מוסריים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
21.
מעניין כמה כסף קיבל ה''מבקר''
STIFFLER,
הרצליה פיתוח,
07/01/05 19:21
|
הייתי במסעדה פעם אחת חשבון גדול לתמורה קטנה... בבאר הייתי 3 פעמים.אנשים שחיים בסרט שהם בסקס בעיר הגדולה.שילוב של אנשים מבוגרים עם בחורות צעירות/מנותחות/מתוחות פנים/אף/צוואר המחפשות ספונסרים. הסלקטורית תמיד אומרת מלא ועושה טובה שמכניסה את האנשים (אם לא הזמנתם שולחן כמובן ) ואז אחרי 2 דקות מכניסה.. ומגלים שהבאר די ריק.. וכשכבר מלא.. אז מלא ב''שחקנים'' ובבחורות ממש ממש לא איכותיות שאיכפת להן רק מהכסףף של הבחור שלידן.. מיציתי את המקום תוך מספר דקות (ועוד בטיפשותי נתתי לו 3 הזדמנויות) וחתכתי לבארים היותר שווים בת''א...כן.. תתפלאו.. יש כמה כאלה..
הגב לתגובה זו
|
|
 |
20.
חזיר שוביניסט!
אישה,
07/01/05 15:53
|
|
 |
19.
אדמונית זה ממש לא ברבונייה
דייג,
תל אביב,
07/01/05 10:20
|
אלא דג גידול מבריכות. כדאי שהמהבקר ידע דברים בסיסיים שכאלה. בין הברבונייה לאדמונית אין שום קשר, מלבד אולי בצבע.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
18.
מסעדה שהשקיעה מליון דולר
rask,
07/01/05 09:10
|
בעיצוב שלה, צריכה למצוא דרך להחזיר את ההשקעה לפני שההייפ יעלם. חבל שאדון מיברג התגייס למערכת יחסי הציבור שלה. נשפך שם כסף? נכון, יפה? לא ממש. האמת גם לא מותיר רושם מיחוד. המרחק בין סועד לסועד הוא עשרה סנטימטר. כל מילה שנאמרת יש לה עשרות אוזניים שיקלטו אותה. יש בתל אביב מספר לא קטן של מסעדות שמעוצבות טוב יותר. השרות היה מבולבל ונע בין נסיון מלא בחוסר עניין לשעמום מהלקוחות. סתם מקום, אם רוצים להתחכך באצולה המקומית, כרגע זה המקום, לא הרבה מעבר.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מה פירוש המילה הייפ? אשמח לדעת
ל"ת
אדי,
07/01/05 11:52
|
|
 |
הייפ או Hype
רחלה,
07/01/05 19:59
|
הייפ זה רעש או המולה סביב נושא מסויים. לפי המילון: Excessive publicity and the ensuing commotion: the hype surrounding the murder trial
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תודה
ל"ת
אדי,
08/01/05 11:40
|
|
 |
17.
התנתקות? שבר? משבר? אוכל!
חיים,
07/01/05 06:32
|
דקדנס! צא ולמד, מדוע גנבו עם השנים המתנחלים את המדינה, מתחת לאף של כולנו. הפה היה עסוק בלעיסת סביצ'ה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
16.
Faltzan yomrani
ל"ת
E. Havazalot,
07/01/05 05:04
|
|
 |
15.
לא תענוג דגול לראות בבון שכמוך
אורי,
07/01/05 04:25
|
- השאר את הערותיך החרמניות לקוראי עיתון אחר. אני במקרה מודע למאמץ שעושה לפחות מלצרית אחרת לממן את לימודיה ( כמדומני שאין לך כל השכלה פורמלית) וכן - היא תסיים ובהצלחה וללא כל ספק - בטח הרבה יותר נעים לראות אותה - מאשר לצפות בתואם בבון בלתי מגולח שכמותך אגב גרמת נזק למסעדה וזאת עם ברבוריך הנבובים - אני אגב לא הייתי מזהה אותך בתור משהו בשום מקום
הגב לתגובה זו
|
|
 |
14.
לוליטה כבר לא גרה כאן
רחלה,
07/01/05 03:12
|
זה כל כך צורם לקרוא את כינויי הלוליטה שלך למלצרית - שעשתה בסל הכל עבודה טובה.
המושג לוליטה שייך לעולם אחר, לעולם האגדות , אם תרצה. הנשים של ימינו (ואשתך תעיד על כך) לא מקבלות שמות אלה כמחמאה.
לא רק שאתה מעליב את המלצרית אבל גם את כל הקוראות שמזדמנות לטורך.
זה לא משנה כהוא זה שאתה , בסודי סודות, נמשך לילדות קטנות. תשמור את זה לעצמך. מה, בפעם הבאה כשיבוא לך לגנוב משהו, אתה תספר לנו על כך?
מספיק עם השפה הזאת. מגמתי או לא מצידך, אין לזה מקום בציבור.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לוליטה קיימת רק בספרים
ל"ת
booboo,
beit baboon,
18/02/05 16:22
|
|
 |
13.
פריירים
דודו,
כס,
06/01/05 23:19
|
|
 |
12.
לא יפה!
רועי,
06/01/05 22:43
|
מייברג כותב נורא יפה. הוא כותב יפה על אוכל, על תרבות פופולרית ועל מוסיקה. גם על סקס ופורנוגרפיה. הכל יפה. אבל מה, כל דבר במקומו. הלכת למסעדה לבקר את האוכל ואת השירות. לא יפה לבקר את החזה של המלצריות (מה זה קשור למסעדה בכלל). כל הרמיזות המיניות ביחס למלצריות (לוליטה?! - מה קרה לך?) פשוט לא במקומן. לא יפה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
11.
הצטערתי שלא לקחתי ווזלין !!!!!
אלכס חולה אהבה,
06/01/05 20:38
|
רציתי לעשות דאווין על בחורה, הזמנתי אותה למסעדה הזו, האוכל, לא משהו. החשבון ? קרעו לי את התחת בחשבון.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
10.
האספרסו הרטיב בעדינות משחתית?
ל"ת
פרצצן פרצצן...,
הו בוי,,
06/01/05 19:35
|
|
 |
9.
כתיבה מוגזמת... ומיותרת...
ל"ת
אלי,
06/01/05 19:29
|
|
 |
8.
חירטוט פתטי... לא עושה חשק...
ל"ת
לנה,
קופי בר וכד',
06/01/05 19:22
|
|
 |
7.
קבב בפיתה עירקית ב- 10 שקלים
ב.ק.,
באר שבע,
06/01/05 18:58
|
המקום האולטימטיבי לאכול טוב, זול ומהר זה מסעדת באר-7. פיתה עירקית חמה מהתנור, סלט פשוט, קצת חמוצים, שיפוד קבב או שיפוד פרגיות על האש. שיתפוצצו כל הפלצנים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
למה קבב בפיתה?
LUIS lX,
07/01/05 10:24
|
קח שקית אינפוזיה,תקע אותה בוריד ותחסוך עוד כמה שקלים.גם זול וגם יעיל.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
לוליטה?!
גועל נפש,
06/01/05 18:57
|
|
 |
צודק/ת! לא פלא, הוא נראה פיגי
ל"ת
מזיק למבוקרים,
ותו לא...,
06/01/05 19:25
|
|
 |
5.
ביקורת אחרי 3 ארוחות/תוכניות/
רענן ש,
06/01/05 18:45
|
|
 |
4.
'' like baraka''
a..,
usa,
06/01/05 18:27
|
i think that aviv make the same food, wid littel change like it was in baraka...the marocan restur...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
מסה שמסה חרטא ברטא
גורמה,
06/01/05 17:44
|
איציק יקר, היה יותר טוב אם הית משקיע קצת יותר בשיפור מסעדתך הותיקה עם רוטב הסלסה, לפני שתכנס להרפתקה חדשה מלווה ביהלומנים עתירי ממון , מאחל לך כל טוב למרות שאני באמת לא מבינה איך זה יצליח!! אני היתי, ראיתי, הבנתי, ולא אחזור בקרוב!!! מקום יפה, ולא נעים!.(איך הצלחתם לעשות את זה??) בהחלט מתאים לאצולה עתירת הממון שמצקצקת בלשון, ומבינה בקושי בחומוס! אני אמשיך במול ים!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אהבתי
tiger,
06/01/05 18:15
|
|
 |
כשרוצים ללכת להשתין עם הכלבים
מאמרות השפר של,
אבא שלי,
06/01/05 22:05
|
הגדולים צריך לדעת להרים את הרגל! ואם לא יודעים משתינים עם הכלבים הקטנים!! לא יעזור ,אין לנו תרבות שרות מזון ובישול, וכל ''ברקה'' רחוק מלהיות מלך! אחרי שכל ה''אצולה'' תעשה סיבוב המקום יעמוד ריק, כי המלך עירום!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
רק שווארמה שמש!!!
ל"ת
איתמר,
מרכז,
06/01/05 17:17
|
|
 |
יצאנו ממש רעבים
שוש,
נתניה,
08/01/05 15:42
|
המקום ממש יפה אבל לאכול לא היה הרבה המנות היו קטנות וסתם בכלל לא מיוחדות חלק קיבלו את האוכל וחלק ישבו והסתכלו איך אנחנו אוכלים זה ממש לא מקובל ההפסקות בין מנה למנה הרבה מאוד זמן
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
אדמונית זה לא ברבוניה
לב רוע,
06/01/05 16:55
|
אפילו פעם אחת לא היו צריכים לשלוח אותך אם אתה לא יודע את ההבדל בין דג מים מתוקים לדג ים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
הבנת הניקרא
אדמונית,
10/01/05 13:19
|
|
 |
הבנת הבנת הנקרא
ישראל,
ישראל,
11/01/05 12:41
|
אתה הוא שזקוק למועד ז' בהבנת הנקרא. העיתונאי הבור כתב במפורש ''למנות ראשונות טעמנו אדמונית (ברבוניה)''. על כך שאתה מעיר למי שצדק, כבר אמרו בא זרזיר אצל המרמיר. הכותב הבור גם מצפה לכוסברה מגעילה בסביצ'ה שלו, אולי כי ההשכלה ה''סביצ'ית'' שלו היא מאום אל פאחם ולא מהמקור המקורי בפרו, שם היו זורקים אותו לקיבינימט אילו העז להזכיר כוסברה מתועבת בנשימה אחת עם סביצ'ה. יש עוד לא מעט שגיאות בכתיבה הכאילו ידענית שלו, אבל לא נראה לי שיש לו תקנה.
הגב לתגובה זו
|
|