 |
19.
ראית איזה כובד המיברג הזה?
ל"ת
אילן,
כ.ס.,
27/01/05 18:28
|
|
 |
18.
ססלר, אז איפה הסושי המצוין?
רעב,
מאד...,
27/01/05 10:19
|
|
 |
17.
יפה, ממש יפה
ל"ת
אדיבה,
ת''א,
27/01/05 02:06
|
|
 |
16.
מעניין לקרו אותך
ל"ת
דיוויד,
ת''א,
26/01/05 00:28
|
|
 |
כותבים לכרא אותך
ל"ת
:),
26/01/05 20:34
|
|
 |
לקרו? איך אתה קורה? עברית?
ל"ת
המורה,
ת''א,
26/01/05 11:43
|
|
 |
15.
ססלר. אתה ענק.
אורן כ.,
ת''א,
25/01/05 18:56
|
וואו. איזה יקירתי, איזה פיוט, איך הזהרת אותנו מפוג'יאמה. מה היינו עושים בלעדיך?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
בלעדיו היינו נאלצים לקרא את
נילי,
חדרה,
26/01/05 11:45
|
מיברג. זה המזל שלנו... היינו קוראים 7000 מילה על כל עיגול סושי ובסוף היינו מקבלים ''דרעק''
הגב לתגובה זו
|
|
 |
14.
ססלר בקש מדור רק ליקירתי זה
לי,
ת''א,
25/01/05 13:41
|
|
 |
13.
על האינפורמציה ועל הפיוט
ל"ת
תודה לך,
על הכל,
25/01/05 07:52
|
|
 |
12.
אפשר גם להיות מבקר מסעדות ?
דוד,
ת''א,
25/01/05 05:15
|
|
 |
אי אפשר הכל תפוס. פרוטקציונרים
ל"ת
דוד1,
חבל על הזמן,
25/01/05 11:35
|
|
 |
11.
Mmmm ba li leekhol sushi
culigorsky,
france,
25/01/05 01:47
|
But I live in Paris and the best place to eat kosher sushi is the litle restaurant MIKA, in the Rue de Rosiers or a new one near Republique. I can promess you, those are the better places in the world to eat kosher sushi.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
Bon appétit
ל"ת
Dr cojones,
arab france,
25/01/05 14:02
|
|
 |
10.
תודה על האזהרה. תודה על יקירתי
ל"ת
אלי,
25/01/05 00:32
|
|
 |
9.
תודה
היניב הזה,
24/01/05 23:51
|
הפלת אותי. הפלאת קסם, ואולי זה מעט פחות ממחמאה, אבל הלוואי שהיו הרבה יותר כותבים (ומתרגמים?) שכמוך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
ססלר. תאכל אותי. בבקשה !!!
ל"ת
נילי,
ת''א,
24/01/05 22:49
|
|
 |
7.
תודה ססלר נהנים לקרא אותך. מאד
חדוה,
אילת,
24/01/05 21:41
|
|
 |
6.
יש סושי טוב. יקימונו. הכי טוב.
ל"ת
סושי,
ת''א,
24/01/05 20:10
|
|
 |
5.
קשה קשה
Vitnir,
24/01/05 19:36
|
קשה למצוא סושי נורמאלי במדינה הזאת. פעם אכלתי בסושי של עזריאלי והיה פשוט גועל נפש... כאילו הדג לא היה טרי בכלל או אפילו שכב קצת זמן והחיידקים כבר התרבו בו ועוד קצת יבוא הקלקול קיבה. חשבתי וואלה, אולי אני לא מבינה, אבל לא ייתכן, רק אתמול למדנו בקורס כמה זמן צרייך לשמור בשר/דגים מחוץ להקפאה וכיו''ב ואיזה טעם/צבע צרייך להיות להם... משהו לא בסדר. קלקול קיבה לא היה לי (קיבלתי חסינות מהאוכל הצבאי) אבל עוגמת הנפש נשארה. בפתח-תיקוה לעומת זאת, ישנה מסעדה סינית ממש חמודה שמגישה גם סושי. הם כשרים (אוף בעסה, רציתי שרימפס) אבל השירות ממש מעולה, האוכל מוכן מהר ופשוט ללקק את האצבעות.
קוראים לזה קוואי סאן, ברחוב חובבי ציון, ליד בית הכנסת הגדול. מומלץ בחום, אני אוכלת שם לפחות פעמיים בשבוע.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
סושי כשר? איכס.
אורן כ.,
ת''א,
25/01/05 18:54
|
|
 |
4.
אצל א.ברוך נפתח דיון על היקרתי
דינה,
ת''א,
24/01/05 16:53
|
אני מאד אוהבת את היקירתי שלך, גם לאדם ברוך יש יתרונות... אבל שלך ממש מצוין, מתורגם להפליא. למען האמת... אני חושדת שהיקריתי שלך בכלל לא מתורגם ושאתה ממציא אותו ואז הוא עוד יותר משובח. תמשיך ככה ססלר. תודה לך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
היקירתי לא מתורגם ? אז מהו ?
ל"ת
לין,
חיפה,
24/01/05 20:19
|
|
 |
3.
רק אתמול אכלתי שם. איזו נפילה
דוד,
ת''א,
24/01/05 16:34
|
לא יכולתם להזהיר אותנו יום קודם, השארנו שם 200 שקל בשביל כלום. מקום ממש לא מומלץ
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
איפה אפשר לקרא את שירי ההייקו
אלינור,
ת''א,
24/01/05 15:35
|
|
 |
1.
ססלר, מכיר את המערכון של
נדב,
24/01/05 15:01
|
מונטי פייטון, שבו לקוח במסעדה מתלונן על מזלג מלוכלך והמלצר ואחריו המלצר הראשי ואז הבעלים לוקחים את זה כל כך קשה ומתנצלים ונשברים ופורצים בבכי וממררים על מר גורלם ואז הטבח יוצא עצבני עם סכין ענק ומאשים את הלקוח שהרס לכולם כאן את החיים ואיך הוא מעז. ומשם הכל נהיה באמת משוגע... סתם, הזכרת לי את זה ....
הגב לתגובה זו
|
|